Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Last minute seizoen aangebroken: Turkije populair

Op 21 juni begint officieel de zomer en vanaf 8 juli de schoolvakanties. Dit is dan ook het traditionele seizoen voor last minute boekingen. Volgens reisorganisatie TUI is het nu duidelijk drukker met de vakantieboekingen voor de zomer, zo schrijft TravelPro.

Vooral Turkije blijkt populair als last minute bestemming. Portugal doet het ook goed, er zijn nog voldoende appartementen en hotels in de bekende kustplaatsen te vinden.

Spanje en Griekenland worden nu duidelijk minder geboekt als last minute vliegreis, omdat er niet veel aanbod meer beschikbaar is. Ook bij last minute vakanties geldt: vol = vol. Vakantiegangers die de auto als vervoermiddel kiezen, hebben een voorkeur voor Italië.

Last minute bestemmingen deze zomer

TUI zette een top vijf van meest populaire last minute bestemmingen voor deze zomer op een rij:

Middellandse Zee

  1. Spanje
  2. Griekenland
  3. Turkije
  4. Portugal
  5. Kroatië

Verre reizen 

  1. Curacao (en Aruba, Bonaire, Sint Maarten)
  2. Amerika
  3. Indonesië
  4. Kaapverdië
  5. Mexico

Categoriën: Nieuws

Tags: , ,

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.