Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Last minute seizoen aangebroken: Turkije populair

Last minute seizoen aangebroken: Turkije populairOp 21 juni begint officieel de zomer en vanaf 8 juli de schoolvakanties. Dit is dan ook het traditionele seizoen voor last minute boekingen. Volgens reisorganisatie TUI is het nu duidelijk drukker met de vakantieboekingen voor de zomer, zo schrijft TravelPro.

Vooral Turkije blijkt populair als last minute bestemming. Portugal doet het ook goed, er zijn nog voldoende appartementen en hotels in de bekende kustplaatsen te vinden.

Spanje en Griekenland worden nu duidelijk minder geboekt als last minute vliegreis, omdat er niet veel aanbod meer beschikbaar is. Ook bij last minute vakanties geldt: vol = vol. Vakantiegangers die de auto als vervoermiddel kiezen, hebben een voorkeur voor Italië.

Last minute bestemmingen deze zomer

TUI zette een top vijf van meest populaire last minute bestemmingen voor deze zomer op een rij:

Middellandse Zee

  1. Spanje
  2. Griekenland
  3. Turkije
  4. Portugal
  5. Kroatië

Verre reizen 

  1. Curacao (en Aruba, Bonaire, Sint Maarten)
  2. Amerika
  3. Indonesië
  4. Kaapverdië
  5. Mexico

Categoriën: Nieuws

Tags: , ,

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.