Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Autoverhuurders Sunny Cars en Alamo nu ook ANVR lid

Autoverhuurders Sunny Cars en Alamo nu ook ANVR lidWie tijdens de vakantie een auto wil huren wil dat het liefst bij een betrouwbare partij doen die kwaliteit biedt. Om daar zeker van te zijn kan je als consument nu ook een autoverhuurder kiezen die lid is van de ANVR. Inmiddels zijn zowel Sunny Cars als Alamo lid van de ANVR.

“Autohuur kan wel degelijk transparant en eerlijk zijn, het zou zelfs de standaard moeten zijn. Irritaties en zorgen tijdens je vakantie over onverwachte extra kosten moeten tot het verleden behoren.” General Manager Nederland en België Hans Knottnerus van Sunny Cars reageert hiermee op het recente lidmaatschap van Sunny Cars bij de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen).

Dat autoverhuurders nu wel lid kunnen worden, vloeit voort uit een initiatief van de branche om tot eerlijke en transparante autohuur te komen, waarbij de klant precies weet waar hij aan toe is. Wie via een ANVR-lid een auto huurt, is verzekerd van een heldere all-in prijs, goede verzekeringen inclusief een aansprakelijkheidsverzekering, eerlijke voorwaarden en klachtenafhandeling via een geschillencommissie.

Het ANVR-keurmerk onderscheidt autoverhuurders die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben van partijen die enkel op winstbejag uit zijn en daarbij niet schuwen om klanten met onverwachte kosten of slechte service te confronteren. Iets wat ook deze zomer weer actueel blijkt.

Uit recent onderzoek in opdracht van Sunny Cars blijkt dat er nog veel wantrouwen is richting autoverhuurders. Dat dit terecht is, blijkt uit het feit dat een derde van de Nederlanders te maken heeft gehad met een negatieve ervaring met autohuur. Het gaat dan vooral over onverwachte kosten door een verplichte extra verzekering.

Categoriën: Nieuws

Tags: , , ,

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.