Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Mondial Assistance wordt Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance

Mondial Assistance heet vanaf 10 december 2012 Allianz Global Assistance.

Het lijkt een grote verandering, maar eigenlijk is het dat niet. De producten, dienstverlening, mensen en systemen: alles blijft zoals je het gewend was.

Nieuwe naam: Allianz Global Assistance

In 2008 is de naam van Elvia in Mondial Assistance veranderd om te kunnen profiteren van één internationaal merk. Dit jaar is er een volgende stap. Vanaf 10 december 2012 zullen zij onder de volgende naam verder gaan: Allianz Global Assistance. Deze naam zal gehanteerd worden in alle landen waarin ze actief zijn, nu dus ook in Nederland. Voor optimale herkenbaarheid, maximale naamsbekendheid.

De hulpverlening van Allianz Global Assistance omvat reisverzekeringen, plus het nodige advies. Uiteraard blijft dat zo. Met een naam die wereldwijd een bekende klank heeft. Allianz Global Assistance is specialist op het gebied van reis- en annuleringsverzekeringen. Voor iedere reiziger, altijd en overal. Met een uitstekend dekking en goed georganiseerde hulpverlening. Zeven dagen per week, 24 uur per dag staan de medewerkers voor jou klaar.

“How can we help?”

“How can we help” is het motto. Dat houdt in dat Allianz Global Assistance altijd de vraag zal stellen hoe zij jou het beste kunnen helpen. Een probleem in het drukke wegverkeer, op een afgelegen eiland, in een bergdorp waar niemand Nederlands of Engels spreekt, in onzekere situaties. Hulp is altijd binnen handbereik. Of het nu een levensreddende actie moet zijn, een geduldig oor of direct een arts aan de telefoon die Nederlands spreekt. Altijd op zoek naar de beste oplossing voor jouw situatie. Allianz Global Assistance, how can we help?

Over Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance behoort tot de Allianz Global Assistance Group. Deze organisatie is wereldwijd marktleider in hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. De Allianz Global Assistance Group opereert met meer dan 10.000 medewerkers op vijf continenten, in 29 landen. 250 miljoen klanten profiteren van de diensten van de groep, dat is 4% van de hele wereldbevolking. In 2011 heeft de groep 49 miljoen telefoontjes aangenomen en in totaal 18 miljoen dossiers afgehandeld. Daarnaast zijn wereldwijd meer dan 1.000 ziekenhuizen en 140 vliegvelden in meer dan 100 landen geëvalueerd. De groep werkt, vaak onder private label, onder andere voor (zorg)verzekeraars, reisagenten, automerken en leasemaatschappijen.

In Nederland biedt Allianz Global Assistance met 280 medewerkers medische hulpverlening aan 1,5 miljoen mensen en verzorgt ze de voertuigenhulpverlening voor ruim 2,5 miljoen auto’s. De Allianz Global Assistance Group is een onderdeel van Allianz Group.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.