Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Medische reisverzekering voor buitenlanders die al in Nederland zijn?

Medische reisverzekering voor buitenlanders die al in Nederland zijn

Wellicht ben je op zoek naar een medische reisverzekering voor buitenlanders die al in Nederland zijn en heb je daarvoor de Travel Risk Insurance op het oog. Helaas, kan die verzekering niet worden afgesloten voor buitenlandse bezoekers die al in Nederland zijn gearriveerd. 

De Travel Risk Insurance van Allianz Global Assistance moet worden afgesloten voordat de buitenlandse reiziger naar Nederland vertrekt.

Toch kunnen wij je wel helpen. Ben je op zoek naar medische reisverzekering voor buitenlanders die al in Nederland zijn? Neem dan contact met ons op en wij verwijzen je naar de juiste medische reisverzekering die ook nog eens erg voordelig is.

Neem contact met ons op: 055-540 04 09 een e-mail sturen kan ook: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.