Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Tot 20% korting: reisverzekering met medische kosten dekking

Tot 20% korting: reisverzekering met medische kosten dekking

Ontvang hier 10 tot 20% korting op een reisverzekering met volledige dekking van medische kosten in het buitenland.

Wil je een Allianz Global Assistance kortlopende- of doorlopende reisverzekering met dekking voor medisch kosten afsluiten? Dat kan hier! Je ontvangt maar liefst tot 20% korting op de premie.

Een kortlopende reisverzekering met dekking voor ziektekosten in het buitenland heb je al voor € 1,72 per dag. De premie is inclusief 10% online korting die je ontvangt wanneer je de verzekering via deze website afsluit.

De premie voor een doorlopende medische kosten reisverzekering is ook gunstig. Ben je jonger dan 27 jaar, dan kan de korting oplopen tot 20% (10% online korting + 10% jongerenkorting). In dat geval betaal je slechts € 2,18 per maand. Je bent dan in heel Europa verzekerd tegen ziektekosten, zoals een ziekenhuisopname, medicijnen en spoedeisende hulp.

Ziektekosten in het buitenland niet altijd gedekt

Geneeskundige kosten worden in het buitenland niet altijd (volledig) vergoed door je zorgverzekeraar. Een reisverzekering met dekking voor medische kosten geeft wel 100% zekerheid. Jouw kosten worden dan altijd betaald door de reisverzekeraar. Sluit je op deze website een reisverzekering af met dekking voor medische kosten dat valt zelfs het eigen risico van je zorgverzekering onder de vergoeding.

Kies voor de dekking medische kosten op je reisverzekering

Wil je tijdens jouw vakantie geen gezeur of hoge kosten achteraf? Kies dan hier voor een reisverzekering met dekking voor medische kosten. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Spoedeisende medische kosten in het buitenland worden altijd vergoed, ongeacht je zorgverzekering.
  • Je hoeft geen medische kosten voor te schieten en je ontvangt geen aanvullende nota’s achteraf.
  • Je bent tevens verzekerd voor medische repatriëring (het terugbrengen naar Nederland met een vliegtuig of ambulance).
  • Veel zorgverzekeraars vergoeden het verplicht eigen risico van € 350,- niet. Met de reisverzekering die je hier kunt afsluiten wordt dat wel vergoed.
  • Wordt je ernstig ziek en wil je een familielid laten overkomen? Dan worden de kosten van de vlucht niet vergoed door jouw zorgverzekering. Een reisverzekering van Allianz Global Assistance vergoedt deze kosten wel.
  • Met een reisverzekering ben je ook verzekerd voor opsporings- en reddingskosten (SOS-kosten).

Kortlopende- of doorlopende reisverzekering, wat kies jij?

In veel gevallen is een doorlopende reisverzekering goedkoper dan een aflopende reisverzekering. Dat begint al bij het feit dat je bij een doorlopende reisverzekering slechts één keer polis kosten hoeft te betalen. Het omslagpunt is afhankelijk van je gezinssamenstelling (alleenstaand, stel of gezin), het aantal keren dat je op vakantie gaat en de duur van je vakantie. Voor een gezin met kinderen is een doorlopende verzekering al snel voordeliger. Heb je kinderen boven de vijf jaar, dan is het bij twee vakantieweken per jaar al gunstiger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten.

10 tot 20% korting op een reisverzekering met medische kosten dekking

Hier ontvang je altijd 10% korting extra online korting. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is via deze website de reisverzekering met dekking voor ziektekosten af te sluiten. Kies je voor een doorlopende reisverzekering en ben je jonger dan 27 jaar, dan kom je in aanmerking voor jongerenkorting die kan oplopen tot 10%. In totaal kan de korting op de premie dan zelfs 20% bedragen.

Sluit hier je reisverzekering af

Je kunt zelf gemakkelijk een kortlopende- of doorlopende reisverzekering met dekking voor geneeskundige kosten afsluiten in slechts drie stappen. Je ontvangt direct de polis en voorwaarden per e-mail. Bereken nu je voordeel:

Of als je vaker op wintersport gaat

Allianz Global Assistance: grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld

Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar. Met alarmcentrales in 29 landen wereldwijd. En een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Allianz Global Assistance weet daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Maar waar je je ook bevindt, als je belt word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Of je nu gaat backpacken in Australië, drie weken met je gezin naar Frankrijk gaat of een zakentrip maakt: Allianz Global Assistance biedt een geschikte reis- en annuleringsverzekering. Mogelijkheden volop.

Reisverzekering en woonachtig in België of Duitsland?

Woon je niet in Nederland, maar in België of Duitsland en wil je ook een reisverzekering afsluiten? Geen probleem. Je ontvangt ook de 10% korting! De volgende groepen kunnen bij ons ook een reisverzekering afsluiten:

  • Nederlanders die in België wonen.
  • Nederlanders die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).
  • Belgen (heel België).
  • Duitsers (die niet verder dan 100 km van de grens met Nederland wonen).

Stuur een email naar [email protected] en vraag naar het aanvraag formulier voor een reisverzekering over de grens. Of bel ons in Nederland: 0031 (0)55 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen). Wil je een premie-indicatie? Je kunt zelf een premieberekening maken op onze website. Wil je een andere reisverzekering afsluiten, ook geen probleem. Neem contact met ons op.

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen? Neem dan contact met ons op: Stuur een e-mail: [email protected] of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: telefoon 055 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Categoriën: Medische kosten

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.