Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Voordelige reisverzekering Europa met 10% KORTING!

Voordelige reisverzekering Europa
Voordelige reisverzekering Europa

Een voordelige kortlopende reisverzekering voor Europa sluit je hier af met 10% korting op de premie. Tot Europa rekenen we ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Met deze reisverzekering is ook je bagage goed verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging en wel tot € 4.000,-

Al vanaf € 1,26 per dag ben je verzekerd in de Europese landen die je gaat bezoeken en dat is een prettig idee. Sluit daarom nu online een kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance af, dan kan je onbezorgd op vakantie. Je krijgt hulp bij onverwachte gebeurtenissen en je voorkomt hoge kosten.

Goedkope reisverzekering Europa nu met 10% korting op de premie!

Jij wilt goed verzekerd zijn als je door Europa reist maar niet teveel betalen. Dat kan, omdat wij je 10% korting geven op de premie. Maak vrijblijvend een premieberekening, je ziet dan onderaan de korting staan die je alleen op deze website ontvangt. De korting ontvang je op alle dekkingen die je kiest.

Kies zelf hoe je verzekerd wilt zijn

Een kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kan je gemakkelijk zelf samenstellen. Je hebt de keuze uit deze onderdelen:

  • Europa- of werelddekking
  • Reisongevallen
  • Medische Kosten
  • Geld en reischeques
  • Automobilistenhulpverzekering
  • Wintersport- en bijzondere sporten
  • Annuleringsverzekering

Annuleringsdekking

Allianz Global Assistance biedt jou ook de mogelijkheid je reisverzekering uit te breiden met een annuleringsdekking. Een reisverzekering inclusief annuleringsdekking dus. Zo betaal je geen dubbele poliskosten en hoef je maar 1 keer een verzekering af te sluiten. Met de annuleringsverzekering ben je voor en tijdens je reis verzekerd als je onverwacht je reis moet annuleren. Met de dubbel-zeker variant krijg je zelfs de hele verzekerde reissom vergoed als je tijdens je reis of vakantie in Europa terug moet naar Nederland!

Ga jij sporten in Europa?

Ben je van plan om aan bijzondere sporten te gaan doen ergens in Europa? Met een Kortlopende Reisverzekering is het mogelijk om het risico van wintersport (inclusief deelname aan Gasterennen en Wisbiwedstrijden) en bijzondere (winter)sporten mee te verzekeren. Bijzondere sporten zijn onder andere: bergbeklimmen, klettern, abseilen, speleologie, bungee-jumping, hanggliding, ultralight vliegen, zweefvliegen. Bijzondere wintersporten zijn onder andere: ijsklimmen, skeleton, bobslederijden, ijshockey, speedskiën, speedraces, skijöring, skispringen, skivliegen, figuurspringen bij freestyle-skiën, ski-alpinisme, paraskiën en heliskiën.

Europadekking geldt voor deze landen

Europadekking geldt voor de volgende landen: Albanië, Algerije, Andorra, Azoren, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische eilanden, Corsica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Fuerteventura, Georgië, Gibraltar, Gran Canaria, Griekenland, Groot-Brittanië, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Jersey, Kanaaleilanden (Brits), Kreta, Kroatië, Letland, Libanon, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madeira, Mallorca, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland (Europees deel), San Marino, Schotland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Syrië, Tenerife, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.

Heb je nog geen voordelig kortlopende reisverzekering voor Europa? Sluit hem hieronder af!

Vragen?

Heb je een vraag over een kortlopende reisverzekering met Europadekking? Neem dan contact met ons op: 055-5400409 tijdens kantooruren op werkdagen of stuur een email naar [email protected] in Apeldoorn.

Ronald Heesters

Over de auteur: Ronald Heesters

Ronald Heesters is al jarenlang een deskundige op het gebied van reis- en annuleringsverzekeringen. Met enige regelmaat schrijft hij interessante artikelen over verschillende soorten verzekeringen. Ronald is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft Schade particulier, die zijn uitgegeven door het Ministerie van Financiën.

Lees alle artikelen van Ronald »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.