Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reisverzekering Turkije met bagagedekking (10% korting)

Reisverzekering Turkije met bagagedekking
Reisverzekering Turkije met bagagedekking

Een voordelige reisverzekering voor Turkije kan je hier met korting afsluiten. Een Turkije reisverzekering met uitgebreide bagagedekking voor verlies, diefstal en beschadiging heb je al voor € 1,26 per dag (inclusief 10% korting).

De kortlopende reisverzekering voor Turkije van Allianz Global Assistance zorgt ervoor dat je hulp krijgt bij ziekte, ongeval of overlijden van jou, je reisgenoten of familieleden die thuis zijn gebleven. De reisverzekering  kan je uitbreiden met verschillende dekkingen die passen bij jouw reisgedrag. Zo kan je gemakkelijk en voordelig jouw reisverzekering uitbreiden met een annuleringsverzekering voor Turkije. Ga je naar Turkije op vakantie? Dan is Europadekking voldoende.

Turkije reisverzekering

Je hebt lang uitgekeken naar je vakantie in Turkije en je wilt zorgeloos op vakantie. Dat kan met een goede reisverzekering. Of je nu naar Istanbul, Ankara of naar Alanya gaat, bij problemen krijg je hulp van de alarmcentrale. Om volop te genieten van je vakantie in Turkije kies je voor een goede reisverzekering, die kan je hier gemakkelijk afsluiten. De polis ontvang je direct per e-mail.

Ontvang 10% extra korting op je premie

Je ontvangt alleen hier maar liefst 10% extra online korting op de premie van de kortlopende reisverzekering voor Turkije. Je kunt deze eenmalige verzekering eenvoudig uitbreiden met de dekkingen die jij belangrijk vindt. De korting zie je terug onderaan de premieberekening.

Annuleringsdekking eenvoudig meeverzekeren

Met de annuleringsdekking op de kortlopende reisverzekering voor Turkije ben je verzekerd voor de annuleringskosten wanneer blijkt dat je onverhoopt niet op vakantie kan of dat je een vakantie in Turkije moet afbreken. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren doordat je zelf niet in staat bent om te reizen of dat een familielid ernstig ziek of overleden is. Je krijgt dan de reissom terug. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst.

Wat kost een reisverzekering voor Turkije?

Wij bieden je de goedkoopste kortlopende reisverzekering met bagagedekking voor heel Europa vanaf: € 1,26 per dag en dat is inclusief de bagagedekking tot € 4.000,- bij verlies, diefstal of beschadiging van je reisbagage. Bij Allianz Global Assistance zijn kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekert op de tijdelijke reisverzekering.

Heb je nog geen kortlopende reis- en annuleringsverzekering voor Turkije? Sluit hem hieronder af!

Meeste gestelde vragen en antwoorden over een reisverzekering voor Turkije

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden.

Wat valt er onder de reisverzekering voor Turkije?

S.O.S. hulpverlening, dat geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Verlies of diefstal van of schade aan je bagage. Daarnaast kan je de reisverzekering uitbreiden. Bijvoorbeeld voor bijzondere sporten/wintersport, medische kosten of automobilistenhulp.

Tot wanneer kan ik een reisverzekering voor Turkije afsluiten?

Een reisverzekering afsluiten kan in principe vlak voordat je op reis gaat. Dit gaat volledig geautomatiseerd, de polis ontvang je direct per e-mail. Het afsluiten van een annuleringsverzekering kan echter niet op het laatste moment.

Is bagage ook meeverzekerd?

Ja, je reisbagage is verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging tot max. € 4.000,- ook kostbaarheden en de reisdocumenten zijn meeverzekerd.

Moet ik voor Turkije Europadekking of werelddekking afsluiten?

Turkije valt bij ons onder de Europadekking. De Europadekking is erg uitgebreid en is meer dan Europese landen. Ook de Azoren, Canarische Eilanden, Madeira, de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee en Rusland (tot de Oeral en de Kaukasus) vallen onder de Europadekking. De rest valt onder werelddekking.

Kan ik de reisverzekering uitbreiden met een annuleringsdekking?

Ja, dat kan. Met een Allianz Global Assistance annuleringsverzekering ben je uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking.

Moet ik medische kosten meeverzekeren?

Dat adviseren wij wel. Je zorgverzekering vergoedt slechts voor een
deel de medisch noodzakelijke kosten in Turkije en dan tot maximaal het tarief wat in Nederland geldt. De medische kosten boven het Nederlandse tarief worden gedekt door deze reisverzekering. Het vroegtijdig afbreken en repatriëring van een reis door een ongeval of ziekte valt ook niet onder je zorgverzekering, maar wel onder deze reisverzekering. Dat geldt ook voor reddings- en opsporingskosten. Met de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance ben je altijd voor 100% verzekerd tegen medische kosten.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.