Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Voordelige reisverzekering van Allianz voor Curaçao met bagagedekking (alleen hier 10% korting op de premie)

"Allianz"/

Allianz Travel Risk Insurance
Reisverzekering voor Curacao nu 10% korting!

Bereken hoeveel jij bespaart met de kortlopende reisverzekering van Allianz.

Wereldwijd hulp van eigen alarmcentrales en de beste ziekenhuizen.

Ontvang alleen hier 10% korting op de premie.

Bagage is standaard meeverzekerd tot €4.000,-

Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.

 Gekozen tot beste reisverzekeraar.

Premie vanaf €0,81 per dag!

Een voordelige reisverzekering voor Curacao kan je hier met korting afsluiten. Een reisverzekering voor het Caribische deel van het Koninkrijk met uitgebreide bagagedekking voor verlies, diefstal en beschadiging heb je al voor €2,07 per dag (inclusief 10% korting).

Lekker op vakantie naar Curacao. Of je nu een bezoek brengt aan het iconische Willemstad, het levendige Mambo Beach of de avontuurlijke Westpunt, Curaçao biedt een fantastische mengeling van stads- en buitenleven en natuurlijk wil je dan ook goed verzekerd zijn.

De kortlopende reisverzekering voor Curaçao van Allianz Global Assistance zorgt ervoor dat je hulp krijgt bij ziekte, ongeval of overlijden van jou, je reisgenoten of familieleden die thuis zijn gebleven. De reisverzekering  kan je uitbreiden met verschillende dekkingen. Zo kan je gemakkelijk en voordelig jouw reisverzekering uitbreiden met een annuleringsverzekering voor Caribisch gebied. Ga je naar Curacao op vakantie? Dan moet je voor werelddekking kiezen.

Medische reisverzekering voor Curacao is verplicht!

Voor een bezoek aan het eiland Curaçao gelden wel enkele strikte regels, zo is een medische reisverzekering verplicht. Als je als toerist naar Curaçao komt, moet je de volgende zaken hebben, o.a.:

  • Jouw paspoort is maximaal 10 jaar oud.
  • Jouw paspoort is geldig gedurende de complete verblijfsduur op Curacao.
  • Je hebt een geldige reisverzekering die medische kosten dekt. De verzekering moet minstens 15.000,- Euro aan medische kosten dekken, inclusief ziekenhuiszorg, spoedbehandeling en repatriëring (ook bij overlijden).

Curacao  reisverzekering

Voordelige reisverzekering voor Curacao
Voordelige reisverzekering voor Curacao

Je hebt lang uitgekeken naar je vakantie op Curacao en je wilt zorgeloos op vakantie. Dat kan met een goede reisverzekering. Of je nu naar Curaçao, Aruba, Sint-Maarten, Bonaire, Saba of Sint-Eustatius gaat, om volop onbezorgd te genieten van je vakantie kies je voor een goede reisverzekering, die kan je hier gemakkelijk afsluiten. De polis ontvang je direct per e-mail.

Ontvang 10% extra korting op je premie

Je ontvangt alleen hier maar liefst 10% extra online korting op de premie van de kortlopende reisverzekering voor Curacao. Je kunt deze eenmalige verzekering eenvoudig uitbreiden met de dekkingen die jij belangrijk vindt. De korting zie je terug onderaan de premieberekening.

Annuleringsdekking eenvoudig meeverzekeren

Met de annuleringsdekking op de kortlopende reisverzekering voor Curacao ben je verzekerd voor de annuleringskosten wanneer blijkt dat je onverhoopt niet op vakantie kan of dat je een vakantie op Curacao moet afbreken. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren doordat je zelf niet in staat bent om te reizen of dat een familielid ernstig ziek of overleden is. Je krijgt dan de reissom terug. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst.

Heb je nog geen kortlopende reis- en annuleringsverzekering voor Curacao? Sluit hem hieronder af!

Over Curacao

Curaçao is een tropisch eiland, gelegen in het zuidelijke deel van de Caribische Zee. Het vormt samen met Bonaire en Aruba de Benedenwindse Eilanden, ook wel de ABC-eilanden genoemd. Curaçao is van deze drie eilanden het grootst. Curaçao ligt voor de kust van Venezuela. Met het onbewoonde Klein Curaçao is Curaçao een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Er zijn op Curaçao meer dan 35 stranden, dus keuze genoeg om jouw lievelingsstrand te vinden.

Als je graag een strand hebt met veel mensen, voorzieningen en luxueuze strandbars, dan zijn het Jan Thiel-strand en Mambo Beach misschien iets voor jou. Als je daarentegen een strand zoekt in de trend van “wow, dit moet ik op Instagram zetten”, dan moet je naar Grote Knip, Cas Abao, Playa Jeremi en Porto Mari. Voor een plaatselijke ervaring moet je zeker ook eens naar Playa Piskado, Santa Cruz, Directeursbaai en Daaibooibaai.

Meeste gestelde vragen over een reisverzekering voor Curacao (FAQ)

Lees hieronder vaak gestelde vragen en antwoorden over de reisverzekering voor Curacao.

Hebben jullie een goede reisverzekering voor een vakantie naar Curacao?

Jazeker. De kortlopende reisverzekering heeft een zeer complete dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal, verlies van bagage en medische kosten. Je kan zelf kiezen welke dekkingen je nog meer wenst.

Krijg ik 10% korting op de premie bij jullie?

Je ontvangt alleen hier maar liefst 10% extra online korting op de premie van de kortlopende reisverzekering voor Curacao. De korting zie je terug onderaan de premieberekening.

Wat kost een reisverzekering voor Curacao?

Je hebt al een kortlopende reisverzekering met werelddekking en uitgebreide bagagedekking vanaf €2,07 per persoon per dag (inclusief 10% korting die je alleen bij ons krijgt). De reisverzekering kan je uitbreiden met een annuleringsdekking. Hoeveel een reisverzekering uiteindelijk kost bepaal je zelf. De premie van een tijdelijke reisverzekering hangt af van de duur van de reis en eventuele uitbreidingen. Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd op de kortlopende reisverzekering. Je kan vrijblijvend een premieberekening maken.

Hebben jullie ook een voordelige doorlopende reisverzekering?

Ja. Ga je vaker op reis? Dan kan je de doorlopende reisverzekering met 10-20% korting afsluiten. Je bent dan het hele jaar door goed verzekerd tijdens al je reizen en vakanties. Lees hier meer informatie: Doorlopende Reisverzekering.

Waarvoor ben ik gedekt met de kortlopende reisverzekering ?

S.O.S. hulpverlening, dat geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Verlies of diefstal van of schade aan je bagage. Daarnaast kan je de reisverzekering uitbreiden. Bijvoorbeeld voor bijzondere sporten en medische kosten.

Is de reisbagage ook meeverzekerd?

Ja, je reisbagage is verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging tot max. €4.000,- ook kostbaarheden en de reisdocumenten zijn meeverzekerd.

Kan ik ook een annuleringsdekking meeverzekeren?

Met de annuleringsdekking op de kortlopende reisverzekering ben je verzekerd voor de annuleringskosten wanneer blijkt dat je onverhoopt niet op vakantie kan of dat je een vakantie moet afbreken. Dit kan bijvoorbeeld omdat je zelf niet in staat bent om te reizen of dat een familielid ernstig ziek of overleden is. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst. Ben je al op reis en moet je de vakantie onverwachts afbreken, dan ontvang je een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Moet ik medische kosten meeverzekeren?

Dat adviseren wij wel. Je zorgverzekering vergoedt slechts voor een deel de medisch noodzakelijke kosten en dan tot maximaal het tarief wat in Nederland geldt. De medische kosten boven het Nederlandse tarief worden gedekt door deze reisverzekering. Het vroegtijdig afbreken en repatriëring van een reis door een ongeval of ziekte valt ook niet onder je zorgverzekering, maar wel onder deze reisverzekering. Dat geldt ook voor reddings- en opsporingskosten. Met de kortlopende reisverzekering ben je altijd voor 100% verzekerd tegen medische kosten, ook als je in een prive-kliniek terecht komt.
Het verplicht eigen risico op je zorgverzekering van € 385,- valt ook onder dekking , als je kiest voor het meeverzekeren van dekking medische kosten.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.