Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Sunny Cars: Huurauto voor vakantie wordt eerder geboekt

Autohuurspecialist Sunny Cars heeft de eerste helft van het boekjaar positief afgesloten, zowel voor het aantal boekingen als de omzet groeide. Vooral autoverhuur in de Verenigde Staten en Canada deden het erg goed in de eerste helft van het boekjaar (1 november 2018 tot en met 30 april 2019).

Het aantal boekingen is in Canada gemiddeld met 21 procent toegenomen, in de Verenigde Staten van Amerika is dit 7 procent. In Europa is vooral Griekenland populair, daar realiseerde de autoverhuurder een groeipercentage van 5 procent.

Opvallend is dat het afgelopen half jaar de huurauto overal eerder werd geboekt. Het moment van reserveren van de huurauto is met een dag gestegen naar bijna 90 dagen voor vertrek.

De autohuurspecialist is vooral bekend om de all-in autohuur. Deze formule zal worden uitgebreid.  Zo komt er de mogelijkheid voor een gratis online check-in, Nederlandstalige huurcontracten en gegarandeerde modellen. “Op die manier wordt autohuur nog inzichtelijker en de service nog beter”, aldus een woordvoerder.

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 met passie over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven actief in de assurantiebranche. Al in 1990 behaalde hij zijn Assurantie B diploma. Hij heeft gewerkt voor o.a. RVS Verzekeringen (nu Nationale Nederlanden), ZilverenKruis, ANOZ verzekeringen, Kentron Adviesgroep en Meeùs (nu onderdeel van Aon). Rob schreef destijds regelmatig voor assurantievakbladen, met name over zorgverzekeringen.
Na een aantal jaren gewerkt te hebben in het online marketing vakgebied, is Rob gaan bloggen. Het schrijven is inmiddels onder zijn huid gekropen en redactiewerkzaamheden behoren tot zijn belangrijkste dagtaak.
Hij is in het bezit van het diploma Wft-Basis die is uitgegeven door het Ministerie van Financiën.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.