Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Huurautoverzekering Eigen Risico slechts € 4,09 (10% korting!)

Huurautoverzekering Eigen Risico
Huurautoverzekering Eigen Risico

Huurautoverzekering voor de Eigen Risico nodig? Hier slechts € 4,09 per dag (inclusief 10% korting). Het eigen risico én borg voor de huurauto zijn zelfs verzekerd tot maximaal € 6.000,-

De huurautoverzekering dekt in geval van diefstal of schade aan de huurauto het eigen risico of de ingehouden borg. Waar ook ter wereld! Daarmee is het de ideale verzekering voor een onbezorgde (auto)vakantie.

Zorgeloos een auto huren kan met de Eigen Risico Verzekering Autohuur van Allianz Global Assistance. Daarmee koop je het eigen risico en de borg van de huurauto af. Voor slechts € 4,09 per dag en je bent dan tot € 6.000,- gedekt.

Huurautoverzekering Eigen Risico: voordelige premie

De premie voor deze verzekering is extra laag dankzij de 10% korting die je alleen ontvangt als je de verzekering op deze website afsluit:

Premie per dag met 10% kortingHuurautoHuurcamper
Europa€ 4,09€ 7,14
Wereld exclusief de VS en Canada€ 4,09€ 7,14
Wereld inclusief de VS en Canada€ 4,09€ 7,73
Getoonde bedragen zijn exclusief assurantiebelasting. Je hoeft geen poliskosten te betalen. Er geldt een minimumpremie van 5 dagen.

Eigen risico

Als je een auto gaat huren in Nederland of in het buitenland krijg je te maken met een eigen risico en de borgstelling. Het eigen risico is het bedrag dat de autoverhuurder bij jou in rekening brengt bij schade aan de huurauto of als deze gestolen is. Het eigen risico valt niet onder de casco autoverzekering en moet je daarom voldoen. Het kan zijn dat je bij een kleine schade of een kras alleen een deel van je eigen risico moet betalen. Met de Eigen Risico Verzekering Autohuur is dit risico gedekt tot maximaal € 6.000,-.

Borg

Bij autoverhuur betaal je een waarborgsom, meestal met een creditcard. De verhuurder gebruikt deze waarborgsom als garantstelling, mocht er iets met het gehuurde voertuig gebeuren dat niet onder de verzekering valt. Bijvoorbeeld ruitschade, lakschade, schade aan de onderkant van het voertuig of schade aan het interieur. Je bent met deze verzekering ook tot maximaal € 6.000,- gedekt voor de borg die wordt ingehouden.

Heb je nog geen verzekering voor je huurauto? Sluit hem hieronder af en profiteer direct van 10% korting op de premie die wij je geven:

Vragen?

Heb je nog vragen over de Eigen Risico Verzekering Autohuur? Stuur een e-mail info@reisverzekeringkorting.nl of bel ons: Telefoon 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.