Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Huurautoverzekering Eigen Risico Allianz hier slechts €6,75 (met 10% korting!)

alli logo th

Allianz Eigen Risico Huurauto Verzekering

Bereken hoeveel jij bespaart met de huurauto verzekering van Allianz.

  Wereldwijd verzekerd (ook in Nederland).

  Voor huurauto of huurcamper.

  Eigen risico én borg verzekerd tot max. €6.000,-

  Scherpe premie: goedkoper dan afkopen bij verhuurbedrijf

Nu met 10% korting op de premie!

Huurautoverzekering voor de Eigen Risico nodig? Hier slechts €6,75 per dag (inclusief 10% korting). Het eigen risico én borg voor de huurauto zijn zelfs verzekerd tot maximaal € 6.000,-

Huurautoverzekering Eigen Risico
Huurautoverzekering Eigen Risico

De huurautoverzekering dekt in geval van diefstal of schade aan de huurauto het eigen risico of de ingehouden borg. Waar ook ter wereld! Daarmee is het de ideale verzekering voor een onbezorgde (auto)vakantie.

Zorgeloos een auto huren kan met de Eigen Risico Verzekering Autohuur van Allianz Global Assistance. Daarmee koop je het eigen risico en de borg van de huurauto af. Voor slechts €6,75 per dag en je bent dan tot € 6.000,- gedekt.

Huurautoverzekering Eigen Risico: voordelige premie

De premie voor deze verzekering is extra laag dankzij de 10% korting die je alleen ontvangt als je de verzekering op deze website afsluit:

huurauto verzekering Allianz

Premie per dag
HuurautoHuurcamper
Premie per dag met 10% korting€6,75€15,-
Wereld exclusief de VS en Canada€6,75€15,-
Wereld inclusief de VS en Canada€6,75€17,50
Getoonde bedragen zijn inclusief 21% assurantiebelasting. Je hoeft geen poliskosten te betalen. Er geldt een minimumpremie van 5 dagen.

Eigen risico

Als je een auto gaat huren in Nederland of in het buitenland krijg je te maken met een eigen risico en de borgstelling. Het eigen risico is het bedrag dat de autoverhuurder bij jou in rekening brengt bij schade aan de huurauto of als deze gestolen is. Het eigen risico valt niet onder de casco autoverzekering en moet je daarom voldoen. Het kan zijn dat je bij een kleine schade of een kras alleen een deel van je eigen risico moet betalen. Met de Eigen Risico Verzekering Autohuur is dit risico gedekt tot maximaal € 6.000,-.

Borg

Bij autoverhuur betaal je een waarborgsom, meestal met een creditcard. De verhuurder gebruikt deze waarborgsom als garantstelling, mocht er iets met het gehuurde voertuig gebeuren dat niet onder de verzekering valt. Bijvoorbeeld ruitschade, lakschade, schade aan de onderkant van het voertuig of schade aan het interieur. Je bent met deze verzekering ook tot maximaal € 6.000,- gedekt voor de borg die wordt ingehouden.

Heb je nog geen verzekering voor je huurauto? Sluit hem hieronder af en profiteer direct van 10% korting op de premie die wij je geven:

Vragen?

Heb je nog vragen over de Eigen Risico Verzekering Autohuur? Stuur een e-mail [email protected] of bel ons: Telefoon 055 540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.