Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Afkoop eigen risico huurauto? Hier slechts € 4,09 p/d en voor € 6.000,- verzekerd!

Afkoop eigen risico huurauto

Afkoop eigen risico huurauto

Zorgeloos een auto huren kan met de Eigen Risico Verzekering Autohuur van Allianz Global Assistance. Koop je eigen risico af voor slechts € 4,09 per dag en je bent tot € 6.000,- gedekt.

Bij het huren van de auto geldt er een eigen risico. Dat betekent dat je voor een bepaald bedrag aansprakelijk bent voor diefstal of schade aan de auto. Bij de autoverhuurder kan je het eigen risico afkopen. Dat kost vaak tussen de € 10,- en € 30,- per dag. Nogal prijzig dus. Beter is om daarvoor een ‘Eigen Risicoverzekering Autohuur‘ af te sluiten op deze website. Dan betaal je slechts € 4,09 per dag. Je borg is dan tevens verzekerd.

Rijd je schade met de huurauto, dan ben jij je eigen risico kwijt. Het eigen risico kan variëren van enkele honderden tot soms wel duizend euro. De hoogte van het eigen risico staat in het huurcontract en hangt onder meer af van het verhuurbedrijf en het soort auto dat je huurt. Bij veel autoverhuurbedrijven kun je dit eigen risico afkopen in ruil voor een hogere huurprijs.

In plaats van je eigen risico afkopen, kan je hiervoor ook een speciale verzekering afsluiten zoals de Eigen Risico Verzekering Autohuur van Allianz Global Assistance. Je betaalt hiervoor een vaste premie per dag. Dat is overzichtelijk en vaak voordeliger.

Ontvang 10% korting!

Ontvang nu alleen op deze website 10% extra premiekorting op de Eigen Risico Autohuur Verzekering van Allianz Global Assistance. Deze verzekering dekt in geval van diefstal of schade aan de huurauto, -motor of -camper het eigen risico of de ingehouden borg. Een ideale huurauto verzekering voor een onbezorgde (auto)vakantie.

Afkoop eigen risico huurauto? Nu slechts € 4,09 p/d

De Eigen Risico Verzekering Autohuur is een aanvullende verzekering om het eigen risico van een cascoverzekering af te dekken. Bij sommige verhuurmaatschappijen zit de cascoverzekering in de huurprijs, maar het kan ook zijn dat je deze apart moet afsluiten. Check dus altijd goed bij de verhuurder of het gehuurde voertuig een cascoverzekering heeft.

  • Eigen Risico Verzekering Autohuur, slechts € 4,09 per dag (inclusief 10% korting).
  • Eigen Risico Verzekering Motorhuur, slechts € 4,09 per dag (inclusief 10% korting).
  • Eigen Risico Verzekering Camperhuur, slechts € 5,95 per dag (inclusief 10% korting).

Je bent voor € 6.000,- per huurcontract verzekerd (dit maximum geldt voor vergoeding eigen risico en vergoeding waarborgsom). samen.

Hier kan je zelf de premie berekenen en direct een Eigen Risico Verzekering voor voertuig huur afsluiten: Eigen risico huurauto »

Vragen?

Heb je een vraag over de Eigen Risico Verzekering Autohuur? Stuur een e-mail info@reisverzekeringkorting.nl of bel:
Telefoon 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 met passie over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven actief in de assurantiebranche. Al in 1990 behaalde hij zijn Assurantie B diploma. Hij heeft gewerkt voor o.a. RVS Verzekeringen (nu Nationale Nederlanden), ZilverenKruis, ANOZ verzekeringen, Kentron Adviesgroep en Meeùs (nu onderdeel van Aon). Rob schreef destijds regelmatig voor assurantievakbladen, met name over zorgverzekeringen.
Na een aantal jaren gewerkt te hebben in het online marketing vakgebied, is Rob gaan bloggen. Het schrijven is inmiddels onder zijn huid gekropen en redactiewerkzaamheden behoren tot zijn belangrijkste dagtaak.
Hij is in het bezit van het diploma Wft-Basis die is uitgegeven door het Ministerie van Financiën.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.