Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Afkoop eigen risico huurauto? Hier slechts € 4,09 p/d en voor € 6.000,- verzekerd!

Afkoop eigen risico huurauto
Afkoop eigen risico huurauto

Zorgeloos een auto huren kan met de Eigen Risico Verzekering Autohuur van Allianz Global Assistance. Koop je eigen risico af voor slechts € 4,09 per dag en je bent tot € 6.000,- gedekt.

Bij het huren van de auto geldt er een eigen risico. Dat betekent dat je voor een bepaald bedrag aansprakelijk bent voor diefstal of schade aan de auto. Bij de autoverhuurder kan je het eigen risico afkopen. Dat kost vaak tussen de € 10,- en € 30,- per dag. Nogal prijzig dus. Beter is om daarvoor een ‘Eigen Risicoverzekering Autohuur‘ af te sluiten op deze website. Dan betaal je slechts € 4,09 per dag. Je borg is dan tevens verzekerd.

Rijd je schade met de huurauto, dan ben jij je eigen risico kwijt. Het eigen risico kan variëren van enkele honderden tot soms wel duizend euro. De hoogte van het eigen risico staat in het huurcontract en hangt onder meer af van het verhuurbedrijf en het soort auto dat je huurt. Bij veel autoverhuurbedrijven kun je dit eigen risico afkopen in ruil voor een hogere huurprijs. In plaats van je eigen risico afkopen, kan je hiervoor ook een speciale verzekering afsluiten zoals de Eigen Risico Verzekering Autohuur van Allianz Global Assistance. Je betaalt hiervoor een vaste premie per dag. Dat is overzichtelijk en vaak voordeliger.

Ontvang 10% korting!

Ontvang nu alleen op deze website 10% extra premiekorting op de Eigen Risico Autohuur Verzekering van Allianz Global Assistance. Deze verzekering dekt in geval van diefstal of schade aan de huurauto of huurcamper het eigen risico of de ingehouden borg. Een ideale huurauto verzekering voor een onbezorgde (auto)vakantie.

Afkoop eigen risico huurauto? Nu slechts € 4,09 p/d

De Eigen Risico Verzekering Autohuur is een aanvullende verzekering om het eigen risico van een cascoverzekering af te dekken. Bij sommige verhuurmaatschappijen zit de cascoverzekering in de huurprijs, maar het kan ook zijn dat je deze apart moet afsluiten. Check dus altijd goed bij de verhuurder of het gehuurde voertuig een cascoverzekering heeft.

Premie per dag met 10% kortingHuurautoHuurcamper
Europa€ 4,09€ 7,14
Wereld exclusief de VS en Canada€ 4,09€ 7,14
Wereld inclusief de VS en Canada€ 4,09€ 7,73
Getoonde bedragen zijn exclusief assurantiebelasting. Je hoeft geen poliskosten te betalen. Er geldt een minimumpremie van 5 dagen.

Je bent voor € 6.000,- per huurcontract verzekerd (dit maximum geldt voor vergoeding eigen risico en vergoeding waarborgsom). samen.

Hier kan je zelf de premie berekenen en direct een Eigen Risico Verzekering voor voertuig huur afsluiten: Eigen risico huurauto »

Meest gestelde vragen en antwoorden over de afkoop eigen risico huurauto verzekering (FAQ)

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden over de afkoop eigen risico huurauto verzekering.

Wat is een verzekering afkoop eigen risico huurauto?

Dat is verzekering voor het verschuldigd eigen risico op de cascoverzekering als je dat bij diefstal of schade aan het voertuig moet betalen en de waarborgsom, als dat bij schade aan het voertuig door de verhuurder deels of helemaal wordt ingehouden.

Hoe zit het met schade aan ruiten, lak, interieur, etc?

Ruitschade, lakschade, schade aan de onderkant van het voertuig of schade aan het interieur is ook gedekt wanneer deze van de borg wordt ingehouden.

Waarom geven jullie 10% korting op deze huurauto verzekering?

Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je 10% extra korting op de normale premies! De korting op de huurauto verzekering kan je zelf zien onderaan de premieberekening.

Wat kost een verzekering voor afkoop eigen risico huurauto bij jullie?

Bij ons betaal je voor de verzekering € 4,09 per dag, dankzij de 10% korting die alleen wij je geven. Dit is exclusief assurantiebelasting. Voor deze verzekering betaal je bovendien geen poliskosten.

Wie is verzekerd op de afkoop eigen risico huurauto verzekering?

Verzekerd is de persoon die in het huurcontract staat.

Vanaf wanneer ben je verzekerd?

Je bent verzekerd tijdens de periode dat je het voertuig huurt. De ingangsdatum en einddatum staan op het huurcontract. In onvoorziene situaties mag de huurtermijn na toestemming van de verhuurder worden verlengd. De verzekering is geldig tot maximaal 45 aaneengesloten dagen.

Waar is de  afkoop eigen risico huurauto verzekering geldig?

De verzekering is geldig in het gebied waar ook het huurcontract geldig is.

Wat is verzekerd bedrag bij de afkoop eigen risico huurauto verzekering?

Maximum uitkering per schade: Tot € 6.000,- per huurcontract. Let op: dit maximum geldt voor vergoeding eigen risico en vergoeding waarborgsom samen.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.