Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

10 tot 20% korting op de Beste Doorlopende Reisverzekering (Compleet)

10 tot 20% korting op de Beste Doorlopende Reisverzekering

10 tot 20% korting op de Beste Doorlopende Reisverzekering

Ontvang nu 10 tot 20% korting op de Beste Doorlopende Reisverzekering (Compleet) volgens MoneyView*.

Je hebt al hier een Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance vanaf € 1,58 per maand. Je bent dan in heel Europa verzekerd.

10% extra online korting

Bij Reisverzekeringkorting.nl krijg je 10% extra korting op de premie van de beste Allianz Global Assistance Doorlopende Reisverzekering. Je moet dan zelf online je reisverzekering afsluiten. Dat gaat heel eenvoudig in slechts drie stappen. Je ontvangt daarna direct de polis per e-mail. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op je Doorlopende Reisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de laagste premie.

10 tot 10% Jongerenkorting

Wij hebben speciaal voor jongeren de goedkoopste Doorlopende Reisverzekering. Want je krijgt bij ons een jongerenkorting die kan oplopen tot 10% en ook nog eens via deze website 10% extra internetkorting. Jouw korting kan dus oplopen tot 20%! Zo maken we het wel heel goedkoop voor jou!

Voordeliger om een Doorlopende Reisverzekering af te sluiten

Ga je vaker dan twee keer per jaar op reis of langer dan twee weken? In dat geval kan het handig zijn om te kiezen voor een Doorlopende Reisverzekering. Je bent dan het hele jaar verzekerd, de dekking geldt alleen op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent. Het voordeel is dat je niet elke keer voordat je op vakantie gaat opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten, zo bespaar je ook poliskosten.

Bereken zelf de premie inclusief korting

Wil je weten hoeveel korting jij krijgt op de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance? Maak dan zelf een premieberekening. Onderaan zie je de korting en jouw premie. Lijkt het je wat, dan hoef je alleen nog maar jouw persoonsgegevens in te vullen. De polis ontvang je direct per e-mail. Handig, voordelig en snel. Je hebt zeven dagen bedenktijd, mocht je er van af willen zien, geen probleem. Bereken hier je premie:

Compleet Doorlopende Reisverzekering

De Compleet-variant van de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance heeft in het meest recente MoneyView onderzoek ‘Reisverzekeringen’ een 5-sterren ProductRating op kwaliteit behaald. Voor de ProductRating ‘Kwaliteit’ zijn in totaal 52 doorlopende reisverzekeringen onderzocht op voorwaarden en flexibiliteit.

Flexibiliteit van dekkingen

In het onderzoek is onder andere aandacht besteed aan de flexibiliteit van dekkingen van de doorlopende reisverzekering. Is de reiziger bijvoorbeeld flexibel in de keuze voor Europa- of werelddekking? En is de wintersportdekking tegen een meerpremie mee te verzekeren of zit deze dekking standaard in de premie? Bij de Compleet-variant Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is de klant zelf flexibel in onder andere de keuze voor Europa- of werelddekking. Dat is handig voor zowel de wereldreiziger (werelddekking) als vakantieganger die alleen binnen Europa op vakantie gaat (Europadekking).

Verzekeren wat ook echt nodig is

Reizigers kunnen bij de Doorlopende Reisverzekering geheel zelf bepalen welke dekkingen nodig zijn. De drie varianten Budget, Uitgebreid en Compleet bevatten altijd standaard S.O.S. hulpverlening en de reiziger kan daaraan zelf nog verschillende dekkingen en unieke services toevoegen. Denk aan dekking voor Bagage, Medische kosten, Rechtsbijstand, Annulering. Alleen verzekeren wat ook echt nodig is, dat is het uitgangspunt.

Doorlopende reisverzekering en woonachtig in België of Duitsland?

Woon je niet in Nederland, maar in België of Duitsland en wil je ook de beste Doorlopende Reisverzekering afsluiten? Geen probleem. Je ontvangt ook de 10 – 20% korting! De volgende groepen kunnen bij ons ook een Doorlopende Reisverzekering afsluiten:

  • Nederlanders die in België wonen.
  • Nederlanders die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).
  • Belgen (heel België).
  • Duitsers (die niet verder dan 100 km van de grens met Nederland wonen).

Stuur een email naar [email protected] en vraag naar het aanvraag formulier voor een reisverzekering over de grens. Of bel ons in Nederland: 0031 (0)55 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Wil je een premie-indicatie? Je kunt zelf een premieberekening maken op onze website. Wil je een andere reisverzekering afsluiten, ook geen probleem. Neem daarvoor contact met ons op.

Allianz Global Assistance voor de beste reisverzekeringen

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Zo opereert Allianz Global Assistance op vijf continenten, in 29 landen, waaronder Nederland. De 11.000 eigen werknemers werken samen met ruim 400.000 dienstverleners én een internationaal netwerk van lokale agenten in landen waar Allianz Global Assistance geen eigen vestiging heeft. Zo kunnen ze dag en nacht voor je klaar staan, waar ter wereld je ook bent. Het motto is ‘How can we help?’ Wereldwijd profiteren 250 miljoen verzekerden van de uitstekende dienstverlening van Allianz Assistance. Dat is zelfs 4% van de hele wereldbevolking.

Vragen?

Heb je een vraag over de beste doorlopende reisverzekeringen? Neem dan contact met ons op:

Stuur een e-mail: [email protected] of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen).

*MoneyView ProductRating: Elk jaar wordt de ‘MoneyViewProductRating’ toegekend door MoneyView. De ProductRating van MoneyView is een onafhankelijk systeem om de prijs-kwaliteitverhouding van financiële producten op de Nederlandse markt te waarderen. Dit resulteert in een ProductRating ‘Prijs’ en een ProductRating ‘Kwaliteit’. In het laatste MoneyView onderzoek (Special Item Nr. 32 • Maart 2013) stond de doorlopende reisverzekering centraal.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.