Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Voordelige reisverzekering met Europadekking: 10 – 25% korting!

jongerenvakantieBen jij op zoek naar een voordelige reisverzekering met Europadekking? Hier ontvang je 10% korting op een kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance voor heel Europa. Ga je vaker op vakantie? Sluit dan een doorlopende reisverzekering af en ontvang tot 25% korting op de premie.

Goedkope reisverzekering met Europadekking

Bij Allianz Global Assistance is de reisverzekering niet alleen voordelig maar de Europadekking is ook nog eens erg ruim. Zo vallen de niet-Europese landen grenzend aan de Middellandse Zee, de Azoren, Madeira en de Canarische Eilanden ook onder de dekking van de kortlopende- of doorlopende reisverzekering.

Dekkingsgebied reisverzekering: Europa of wereld?

Alle reisverzekeraars maken onderscheid tussen Europa– en werelddekking. Voor een reisverzekering met werelddekking betaal je meer premie. Dat is logisch want je verzekering is wereldwijd geldig.

Uitstapjes naar niet-Europese landen

Allianz Global Assistance hanteert de volgende voorwaarden indien je een trip maakt buiten het Europese dekkingsgebied. Stel je bent op vakantie in Israël en je hebt een excursie naar Jordanië geboekt. Eigenlijk geldt voor Jordanië ‘werelddekking’, maar je bent dan 24 uur verzekerd.

Ontvang hier 10 – 25% korting op de premie!

Wil jij ook 10 tot 25% korting op de premie van reisverzekering van Allianz Global Assistance? Dat krijg je hier bij Reisverzekeringkorting.nl. Iedereen ontvangt 10% online korting. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan kan de korting zelfs oplopen tot 25% wanneer je een doorlopende reisverzekering of een Globetrotter Verzekering afsluit! Dus altijd de goedkoopste reisverzekering.

Reis en annuleringsverzekering

Ook handig: een doorlopende of kortlopende reis en annuleringsverzekering op één polis. Dat is voordelige en gemakkelijk. Je ontvangt ook 10-25% korting op de annuleringsdekking. Met een annuleringsverzekering ben je gedekt tegen annuleringskosten, vertraging en reisonderbreking. Kan je reisgenoot niet mee op reis dan mag je ook annuleren.

Kortlopend of doorlopend verzekeren?

Zowel bij de reis- als de annuleringsverzekering heb je mogelijkheid om een eenmalige of doorlopende verzekering af te sluiten. Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of meer dan 18 dagen weg gaat. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een kortlopende reisverzekering die je steeds per vakantie afsluit.

Wat kost een reisverzekering met Europadekking?

Dankzij de online korting die je op deze website ontvangt kan jij je voordelig en goed verzekeren voor je reis in Europa. Verbaas je dan ook over onze gunstige premie:

 • Kortlopende reisverzekering v.a. slechts: € 1,44 per dag (10% korting).
 • Doorlopende reisverzekering, nu al vanaf: € 1,31 per maand (10% korting).
 • Doorlopende reisverzekering < 27 jaar vanaf: € 1,12 per maand (25% korting)!

Om exact te weten wat jij gaat betalen maak je gewoon hier even een premieberekening: Premie berekenen »

De voordelen van een Allianz Global Assistance reisverzekering:

 • Uitstekende voorwaarden en ruime dekking.
 • Gekozen tot beste reisverzekeraar in 2011 en 2013.
 • De grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld met ruim 50 jaar ervaring.
 • Een reisverzekering voor iedere situatie en ieder individu of groep.
 • Eigen alarmcentrales in 34 landen en ruim 10.000 medewerkers wereldwijd.
 • Snelle en eerlijke schadeafhandeling (online binnen vijf werkdagen).
 • Hulp en advies van een Reisarts.
 • Jongerenkorting op de doorlopende reisverzekeringen.
 • Een gratis handige Help Me App voor smartphones.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste reisverzekering!

Vragen?

Heb je een vraag? Ons telefoonteam zit voor je klaar: 055-540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl