Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Beste doorlopende reisverzekering nu met 25% korting

beste-koop-Allianz
Beste koop volgens Consumentenbond

De beste doorlopende reisverzekering met een korting tot 25% op de premie sluit je hier af, want een goede doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering kan jouw veel ellende besparen. Deze zekerheid en kwaliteit biedt Allianz Global Assistance.

De grootste reisverzekeraar ter wereld biedt niet alleen alle zekerheid, maar ook maatwerk. Door de flexibele opbouw past de doorlopende reis- en annuleringsverzekering bij iedere reiziger. Er is keuze uit een Budget, Comfort en Premium variant. Binnen elke variant is verder maatwerk mogelijk met behulp van verschillende optionele dekkingen.

Budgetvariant doorlopende reisverzekering: beste koop volgens Consumentenbond

Je kunt hier al een uitstekende doorlopende reisverzekering afsluiten vanaf € 1,18 per maand. Deze reisverzekering (budgetvariant) is zelfs door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste koop in 2011 en 2012. Dus goed en goedkoop, wat wil je nog meer?

10% extra online korting

Bij Reisverzekeringkorting.nl krijg je 10% extra korting op de premie van een Allianz Global Assistance doorlopende reisverzekering. Je moet dan zelf online je reisverzekering afsluiten. Dat gaat heel eenvoudig in slechts drie stappen. Je ontvangt daarna direct de polis per e-mail. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op je doorlopende reisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de laagste premie.

10 tot 15% Jongerenkorting

Wij hebben niet alleen de beste verzekering maar speciaal voor jongeren ook de goedkoopste doorlopende reisverzekering. Want je krijgt bij ons een jongerenkorting die kan oplopen tot 15% en ook nog eens via deze website 10% extra internetkorting. Jouw korting kan oplopen tot 25%! Zo maken we het wel heel goedkoop voor jou!

Beste doorlopende reisverzekering
Allianz Global Assistance is gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland

Beste doorlopende reisverzekering

Als jou iets overkomt, wil je zo snel mogelijk alle duidelijkheid. Lang wachten creëert in een noodsituatie alleen maar meer onzekerheid. Allianz Global Assistance heeft haar organisatie zo ingericht dat er altijd razendsnel hulp wordt geboden. De juiste reisverzekering en een goede reisverzekeraar kan kopzorgen voorkomen, want dit wil je zeker niet tijdens of na je vakantie:

 • In nood lang wachten op de juiste hulp.
 • Opname in een te duur privé-ziekenhuis en moeten bijbetalen.
 • Opgenomen worden in een niet gespecialiseerd ziekenhuis.
 • Hulp in een vreemde taal.
 • Financiële verrassingen achteraf.
 • In geval van schade lang wachten op een vergoeding.
 • Bij een noodgeval zoeken naar verzekeringsbewijzen en contactgegevens.

Kies voor Allianz Global Assistance, dan kies je voor de kwaliteit van de beste reisverzekeraar van Nederland, want dit wil je wel tijdens je vakantie:

 • De beste reisverzekeraar van Nederland.
 • Uitstekende voorwaarden en een gunstige premie.
 • Snelle en persoonlijke hulp.
 • Opname in een door Allianz Global Assistance goedgekeurd ziekenhuis, zonder bijbetaling.
 • Opgenomen worden in het beste ziekenhuis in het buitenland voor iedere specifieke klacht.
 • Hulp in het Nederlands.
 • Financiële duidelijkheid.
 • Snelle afhandeling van schade.
 • Extra snelle hulpverlening met de HelpMe app.

Allianz Global Assistance heeft de beste ziekenhuizen op een rij

Met een reisverzekering van Allianz Global Assistance weet je altijd dat je in de beste handen bent. Allianz Global Assistance beschikt over een eigen medische database met daarin meer dan duizend ziekenhuizen en klinieken, inclusief hun specialismen. De eigen artsen checken regelmatig of ze nog voldoen aan de kwaliteits-eisen. Op deze manier kom je altijd en overal ter wereld snel bij de best mogelijke medische verzorging terecht.

Nederlandse hulpverlening

Extra prettig is dat alle hulpverlening verloopt via de alarmcentrale van Allianz Global Assistance in Amsterdam. In totaal zijn daar 175 medische- en technische specialisten werkzaam. Reizigers worden daardoor altijd in het Nederlands te woord gestaan door de specialisten. Bovendien onderhoud Allianz Global Assistance het contact met de buitenlandse artsen of hulpverleners. Misverstanden zijn op die manier uitgesloten. Je ziet het: Allianz Global Assistance biedt haar verzekerden een aantal unieke voordelen: kwaliteit, professionalisme en zekerheid!

Kwaliteit en de beste prijs

Allianz Global Assistance staat voor de beste kwaliteit en daar is iedereen het over eens. Niet voor niets is Allianz Global Assistance gekozen tot Beste Reisverzekeraar van 2011 en 2013.

Unieke HelpMe app

Om hulpverlening nog efficiënter te laten verlopen heeft Allianz Global Assistance de HelpMe app verder verbeterd. In geval van nood kiest de reiziger uit een helder menu welke hulp gewenst is. De alarmcentrale van Allianz Global Assistance ziet direct wie de beller is, wat zijn gegevens zijn, op welke hulp hij recht heeft en waar hij zich exact bevindt. Zo wordt hulp nog sneller ingeschakeld!

Wat kost een doorlopende reisverzekering?

De premie voor een doorlopende reisverzekering is aantrekkelijk. De hoogte van de premie bepaal je zelf. De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance is geheel op maat samen te stellen. Zo kan je overbodige dekkingen weglaten en betaal je minder. Je hebt al een goede Doorlopende reisverzekering (basisdekking) vanaf € 1,31 per maand. Ben je jonger dan 27 jaar dan ontvang je ook nog jongerenkorting en betaal je slechts € 1,12 per maand voor de basisdekking.

Bij ons 10% extra korting op de premie

Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je maar liefst 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance. Ook op de doorlopende reisverzekering ontvang je daarom ieder jaar weer 10% korting. Deze extra korting op je reisverzekering gaat niet ten koste van de kwaliteit.

Premie doorlopende reisverzekering Allianz Global Assistance

De premiekosten voor een doorlopende reisverzekering zijn bijzonder gunstig. Dat komt door de extra kortingen die je alleen bij Reisverzekeringkorting.nl ontvangt. Zo geven wij aan iedereen 10% korting op de standaard premies. Ben je jonger dan 27 jaar dan komt daar nog eens tot 15% jongerenkorting bij. Zie onderstaande  premietabel:

Maandpremie doorlopende reisverzekering (vanaf)
S.O.S hulpverlening (verplicht)€ 1,18
Ongevallen€ 0,38
Reisbagage
- Budget
- Comfort
- Premium
€ 0,25
€ 0,88
€ 1,59
Medische kosten
- Budget
- Comfort
- Premium
€ 0,96
€ 0,99
€ 1,08
Rechtsbijstand€ 0,35
Werelddekking€ 0,67
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,45
Ongevallen bijzondere sporten€ 1,45
Uitgebreide sportuitrusting€ 1,82
Geld€ 2,46
S.O.S Autohulp€ 1,72
Uitbreiding 180 dagenToeslag 50%
Annuleringsdekking€ 5,14
Premies exclusief assurantiebelasting en inclusief leeftijdskorting plus online korting. Maak zelf een premieberekening voor de exacte premie.

Je ontvangt de 10% extra korting ieder jaar

Hoe sluit ik een doorlopende reisverzekering af?

Een doorlopende reisverzekering kun je zelf online afsluiten. Je bent dan continu het hele jaar door verzekerd. Dat is handig omdat je niet steeds apart een online reisverzekering hoeft af te sluiten. Zo bespaar je al op de poliskosten. Bereken zelf de gunstige premie:

Basisdekking doorlopende reisverzekering

De basisdekking bestaat uit een aantal onderdelen die je zelf kunt kiezen. Alleen S.O.S. hulpverlening is standaard meeverzekerd. S.O.S. hulpverlening geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Je kunt verder nog kiezen voor:

 • Ongevallen: Deze dekking biedt een uitkering bij een ongeval. Verzekerd is: Overlijden: € 25.000,- Blijvende invaliditeit: maximaal € 75.000,-
 • Bagagedekking (drie varianten: Budget, Comfort, Premium).
 • Medische kosten: Wij adviseren altijd de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland.
 • Rechtsbijstand: Met deze dekking ben je verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Verzekerd is: Binnen Europa: Volledig. Buiten Europa: Tot maximaal € 50.000,-

Mogelijke uitbreidingen

Naast de keuze van de basisdekking kan je de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance ook nog uitbreiden met extra dekkingen:

 • Werelddekking: Je bent standaard verzekerd voor geheel Europa, waaronder ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Tevens is de verzekering geldig tijdens zeereizen tussen genoemde gebieden. Kies je voor Werelddekking, dan ben je in de gehele wereld verzekerd.
 • Wintersport en bijzondere sporten: Deze optie is belangrijk wanneer je op wintersport gaat of bijzondere sporten tijdens je vakantie gaat beoefenen. Je bent dan verzekerd tijdens wintersporten en het beoefenen van bijzondere sporten (bv. parachutespringen). Maar ook voor technisch duiken (dieper dan 40 meter en tijdens grot- en wrakduiken). Recreatief duiken, schaatsen, sleeën en langlaufen zijn zonder deze dekking al standaard meeverzekerd.
 • Uitbreiding sportuitrusting: Met deze dekking ben je verzekerd voor je sportuitrusting tot maximaal € 2.500,-. Deze dekking geldt aanvullend op de dekking voor Bagage en geldt voor uitrusting die gebruikt wordt bij o.a.: duik-, (kite)surf-, golf-, fiets- en wintersport.
 • Geld: Met deze dekking ben je verzekerd in geval van verlies/diefstal van geld, reischeques en/of chippassen. Verzekerd is: Maximaal € 750,- per reis en maximaal € 1.500,- per jaar
 • SOS Autohulp: De ideale aanvulling op je auto- en pechhulpverzekering met buitenlanddekking. Je hebt recht op hulp aan je auto of motor in geval van een ongeluk, diefstal of pech. De hulp bestaat o.a. uit vervangend vervoer, vergoeding van de terugreiskosten naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand. In combinatie met je auto- of pechhulpverzekering heb je met S.O.S autohulp voldoende dekking voor gelijkwaardig vervangend vervoer. Zo hoef je op vakantie met het hele gezin en veel bagage niet in een kleine huurauto te stappen.
 • Uitbreiding naar 180 dagen: Met deze dekking ben je maximaal 180 dagen aaneengesloten verzekerd in het buitenland. Standaard op een doorlopende reisverzekering is dit 60 dagen. Let op: Vrijwilligerswerk en ’taalcursussen’ tot maximaal 60 aaneengesloten dagen zijn standaard verzekerd als ze onderdeel uitmaken van een georganiseerde reis van een touroperator. Andere vormen van werken zijn niet verzekerd. Sluit hiervoor de Zakenreisverzekering of Globetrotter Reisverzekering af.
 • Annuleringsverzekering: De Doorlopende Annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten vóór de reis. Moet je eerder terug naar huis? Dan krijg je een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen. De verzekerde som bedraagt standaard € 1.500,- per persoon per reis, met een maximum van € 7.500,- per polis per jaar. De dekking kan je eventueel uitbreiden naar € 3.000 per reis en € 15.000 per jaar. Ben je te laat om een annuleringsverzekering af te sluiten, dan kan je deze nog als extra optie afsluiten op de doorlopende reis- en annuleringsverzekering.
 • Annuleringsverzekering samengestelde reis: Een samengestelde reis is een reis die bestaat uit los geboekte onderdelen, zoals bijvoorbeeld vlucht, hotel en huurauto. Wanneer een onderdeel van deze reis uitvalt, heb je daarvoor dekking met deze aanvulling op je doorlopende annuleringsverzekering. De annulerings- of omboekkosten worden dan vergoed. Zo heb je toch de mogelijkheid jouw reis voort te zetten.

Woonachtig in het buitenland?

Woon je niet in Nederland, maar wil je toch een uitstekende doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten? Dat kan! De volgende groepen kunnen bij ons ook een reisverzekering afsluiten:

 • Nederlanders/Belgen die in België wonen.
 • Nederlanders/Duitsers die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).

Lees hier meer: www.reisverzekeringkorting.nl/woonachtig_in_het_buitenland/

Vragen over de doorlopende reisverzekering?

Wil je meer informatie over doorlopende reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 09 op werkdagen of stuur een email naar info@reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.