Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Consumentenbond: reisverzekeringen vergelijken kan geld besparen

Door elk jaar je verzekeringen onder de loep te nemen kunnen consumenten gemiddeld € 800 besparen, zo stelt de Consumentenbond. Dat geldt ook voor reisverzekeringen.

Veel consumenten sluiten eenmaal een verzekering af en wisselen daarna niet meer van aanbieder. De Consumentenbond is van mening dat er veel prijsverschil zit tussen de goedkope en dure verzekeringen terwijl de polisvoorwaarden nauwelijks verschillen. Jaarlijkse controle en eventuele aanpassing van het verzekeringspakket kan daarom veel geld opleveren.

Vergelijken lastig, zegt Consumentenbond

Voor consumenten is het lastig om financiële producten te vergelijken en te beoordelen. Financiële producten zijn vaak erg ingewikkeld waardoor het voor consumenten moeilijk te doorgronden is waarom de ene verzekering duurder is dan de andere. Als consumenten eenmaal een verzekering hebben afgesloten, stappen ze niet snel over naar een andere aanbieder.

Doorlopende reisverzekering vaak goedkoper

De Consumentenbond laat verder weten dat het vaak goedkoper is om een doorlopende reisverzekering af te sluiten in plaats van meerdere kortlopende reisverzekering. Het omslagpunt voor een doorlopende reisverzekering in plaats van een paar tijdelijke reisverzekeringen is als volgt:

  • Voor een gezin: 2 weken vakantie.
  • Voor een stel: 3 weken.
  • Voor een alleenstaande 3 tot 4 weken.

Budget doorlopende reisverzekering van Mondial Assistance

Al eerder riep de Consumentenbond de ‘Budget doorlopende reisverzekering’ van Mondial Assistance uit tot ‘Beste Koop’. Dat betekent dat deze doorlopende reisverzekering de beste prijs-kwaliteitverhouding kent. Standaard bevat de Budgetvariant de dekking S.O.S. hulpverlening, maar een klant kan de verzekering aanvullen met verschillende modules. Waardevolle elementen die de dekking compleet maken en het vakantieplezier extra beschermen. Denk aan:

  • Wintersport en bijzondere sporten.
  • Werelddekking.
  • Geld.
  • Etc.

Zo kan je de beste reisverzekering kiezen die bij je past. Bij ziekte, een ongeval of bij overlijden kunnen verzekerden standaard rekenen op het wereldwijde netwerk van Mondial Assistance.

Bespaar ook met de doorlopende reisverzekering van Mondial Assistance!

De ‘beste koop’ doorlopende reisverzekering, heb je al vanaf: € 1,20 per maand. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan betaal je voor de doorlopende reisverzekering slechts € 1,02 per maand!

Bereken zelf je besparing!

Wil je ook besparen op je doorlopende reisverzekering? Vergelijk dan hier je huidige premie met die van de Budget doorlopende reisverzekering.

Maak een vrijblijvende premieberekening: Doorlopende reisverzekering van Mondial Assistance