Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Kinderopvang te duur? Kies voor een Au pair!

Steeds meer ouders hebben moeite om de opvang voor hun kinderen te betalen. Zelfs 20 procent van alle ouders is minder gaan werken door de hoge kosten van kinderopvang. Een goed alternatief is een Au pair, die meestal goedkoper is dan kinderopvang.

In 2012 zijn de kosten voor de kinderopvang flink gestegen bleek uit onderzoek van FNV en AbvoKabo. Dat ouders van plan waren minder te gaan werken was al bekend. Nu blijkt dat 20 procent dat ook daadwerkelijk doet.

Au pair is de toekomst

Werken om de kinderopvang te kunnen betalen gaat misschien wat ver. Op zoek naar andere oplossingen. Met al deze bezuinigingen in de kinderopvang, wordt het steeds gunstiger om een Au pair in huis te nemen.

Wat kost een Au pair?

En Au Pair woont bij je in huis in de eigen omgeving van de kinderen. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht. Een Au pair kost ongeveer 600 tot 800 euro per maand. De kosten voor de kinderopvang, zijn afhankelijk van het inkomen van de ouders.

Au pair verzekering

De kosten van een Au pair hebben te maken met de vergoeding die de Au pair ontvangt en bijkomende kosten zoals kosten en inwoning, maar ook de verzekering. Bij Mondial Assistance kan je een goede en voordelige Au Pair Verzekering afsluiten. De premie voor een Au Pair Insureance is bijzonder gunstig. Je hebt al een Au Pair Insureance vanaf € 33,00 per maand (inclusief 10% extra korting)!

Meer informatie: Au pair Verzekering van Mondial Assistance

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.