Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Kinderopvang te duur? Kies voor een Au pair!

Steeds meer ouders hebben moeite om de opvang voor hun kinderen te betalen. Zelfs 20 procent van alle ouders is minder gaan werken door de hoge kosten van kinderopvang. Een goed alternatief is een Au pair, die meestal goedkoper is dan kinderopvang.

In 2012 zijn de kosten voor de kinderopvang flink gestegen bleek uit onderzoek van FNV en AbvoKabo. Dat ouders van plan waren minder te gaan werken was al bekend. Nu blijkt dat 20 procent dat ook daadwerkelijk doet.

Au pair is de toekomst

Werken om de kinderopvang te kunnen betalen gaat misschien wat ver. Op zoek naar andere oplossingen. Met al deze bezuinigingen in de kinderopvang, wordt het steeds gunstiger om een Au pair in huis te nemen.

Wat kost een Au pair?

En Au Pair woont bij je in huis in de eigen omgeving van de kinderen. Hierdoor is er altijd persoonlijke aandacht. Een Au pair kost ongeveer 600 tot 800 euro per maand. De kosten voor de kinderopvang, zijn afhankelijk van het inkomen van de ouders.

Au pair verzekering

De kosten van een Au pair hebben te maken met de vergoeding die de Au pair ontvangt en bijkomende kosten zoals kosten en inwoning, maar ook de verzekering. Bij Mondial Assistance kan je een goede en voordelige Au Pair Verzekering afsluiten. De premie voor een Au Pair Insureance is bijzonder gunstig. Je hebt al een Au Pair Insureance vanaf € 33,00 per maand (inclusief 10% extra korting)!

Meer informatie: Au pair Verzekering van Mondial Assistance

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.