Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Familieweekend annuleringsverzekering met korting

Familieweekend annuleringsverzekering met korting

Familieweekend annuleringsverzekering met korting

Een annuleringsverzekering voor een familieweekend nodig? Wij geven je 10% familiekorting op de premie! Met de groepsannuleringsverzekering regel je snel en voordelig een goede verzekering voor je familie-uitje.

Mocht iemand van de familie voor vertrek ernstig ziek worden, een ongeval krijgen of komen te overlijden dan kan je een beroep doen op deze verzekering voor de annuleringskosten. De huur van een groepsaccommodatie voor een familieweekendje brengt meestal flinke kosten met zich mee, een groepsannuleringsverzekering voorkomt een financiële kater.

Wij hebben meerdere opties voor een kortlopende groepsannuleringsverzekering met familiekorting. Deze zijn afhankelijk van de grote van de familie die deelneemt aan het weekendje weg..

Annuleringsverzekering voor familieweekend met korting

Je ontvangt alleen op deze website maar liefst 10% familiekorting op de premie van de groepsannuleringsverzekering. Dat is mooi meegenomen en extra voordelig! Wil je weten hoeveel premie dat scheelt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Groepsannuleringsverzekering voor familieweekend

Wanneer je een groepsboeking hebt gemaakt voor je familieweekend en je dit wil verzekeren tegen annuleringskosten, dan kan je daarvoor een groepsannuleringsverzekering afsluiten. In dat geval sluit de familie gezamenlijk een verzekering af ten opzichte van elkaar.

Wij hebben drie mogelijkheden voor een annuleringsverzekering bij een familieboeking:

 • De standaard kortlopende annuleringsverzekering voor families tot 7 personen. Deze uitgebreide annuleringsverzekering heeft een volledige dekking ten opzichte van elkaar vanaf de ingangsdatum van de verzekering.
 • De eenmalige uitgebreide annuleringsverzekering voor families bestaande uit: maximaal 4 gezinnen en 3 reisgenoten. Deze kent een volledige dekking ten opzichte van elkaar vanaf de ingangsdatum van de verzekering.
 • De kortlopende groepsannuleringsverzekering speciaal voor families groter dan 7 personen. Deze verzekering kent een beperkte dekking, alleen vanaf 4 weken voor vertrek is men ten opzichte van elkaar verzekerd. Het moet dan gaan om overlijden, levensgevaarlijke ziekte of ernstig ongevalsletsel van één van de groepsdeelnemers.

De standaard kortlopende annuleringsverzekering voor families tot 7 personen en de eenmalige uitgebreide annuleringsverzekering voor familie, biedt onder andere dekking indien de annulering het gevolg is van:

 • overlijden of ernstige ziekte van jezelf, reispartner of een naast familielid;
 • medische noodzakelijke ingreep die ondergaan moet worden door jou, je partner of je kind;
 • zwangerschap of complicaties bij een zwangerschap;
 • echtscheiding;
 • onverwachts ter beschikking krijgen van een huurwoning;
 • ernstige schade aan jouw huis of bedrijf;
 • zorgplicht voor een familielid in 1e graad;
 • verlies of diefstal van voor de reis noodzakelijke reisdocumenten van verzekerde op de dag van vertrek;
 • diefstal of uitval van het voertuig waarmee je op reis zou gaan, binnen 30 dagen voor vertrek;
 • overlijden, ernstige ziekte of ongeval van je huisdier.

Je kunt in de voorwaarden van de annuleringsverzekering exact nalezen welke gebeurtenissen nog meer gedekt zijn.

De kortlopende annuleringsverzekering voor kleinere families biedt ook dekking voor ziekte, ongeval of overlijden van familie in de 3e graad. Hierbij nog even een overzicht:

 • Familieleden 1e graad: Partner, (schoon)ouders, kinderen en partners van je kinderen.
 • Familieleden 2e graad: Kleinkinderen, grootouders, broers, zwagers en (schoon)zussen.
 • Familieleden 3e graad: Ooms, tantes, neven, nichten, overgrootouders en achterkleinkinderen.

Maatwerk

De kortlopende annuleringsverzekering voor families is maatwerk. Wil je een vrijblijvende premieopgave? Dat kan natuurlijk, neem daarvoor contact op per e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl

Vragen?

Heb je een vraag over de kortlopende groepsannuleringsverzekering voor een familieweekend of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400409 (tijdens kantooruren op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.