Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Goedkoopste groepsannuleringsverzekering: 10% groepskorting op de premie!

Goedkoopste groepsannuleringsverzekering

Goedkoopste groepsannuleringsverzekering

De kortlopende groepsannuleringsverzekering voor een reis met een grote groep, kan je hier extra voordelig regelen, dankzij de 10% groepskorting op de premie.

Ga je op reis met een grote groep zoals familie, vrienden, collega’s of een vereniging? De eenmalige groepsannuleringsverzekering van Allianz Global Assistance is daarvoor prima geschikt. Je kan de reeds geboekte reis of vakantie annuleren als iemand van de groep door ziekte, ongeval of overlijden niet mee kan.

10% groepskorting op de kortlopende groepsannuleringsverzekering

Je ontvangt alleen op deze website maar liefst 10% groepskorting op de premie van de groepsannuleringsverzekering. Dat is mooi meegenomen en extra voordelig! Wil je weten hoeveel premie dat scheelt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Rekenvoorbeeld goedkoopste groepsannuleringsverzekering

Wij bieden je de goedkoopste groepsannuleringsverzekering en om dat aan te tonen hierbij een rekenvoorbeeld. Stel je gaat met een groep van 25 personen een lang weekend naar de Ardennen in een groepsaccommodatie. De huurprijs voor groepsaccommodatie bedraagt € 1.800,- De premie die je dan betaalt voor onze voordelige groepsaccommodatie is slecht eenmalig € 48,60 (dat is inclusief de 10% korting die wij geven).

Je bent dan vanaf 4 weken voor vertrek ten opzichte van elkaar verzekerd voor overlijden, levensgevaarlijke ziekte of ernstig ongevalsletsel van één van de deelnemers.

Vrijblijvende prijsopgave

De kortlopende annuleringsverzekeringen voor grote groepen en reisgezelschappen is maatwerk en kan je niet zelf online afsluiten. Wil je een vrijblijvende premieopgave met 10% korting? Dat kan natuurlijk, neem daarvoor even contact met ons op: Stuur een e-mail naar: info@reisverzekeringkorting.nl of bel: telefoon 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Groepsreisverzekering

Naast de kortlopende groepsannuleringsverzekering voor grote groepen, biedt Allianz Global Assistance ook een uitstekende kortlopende groepsreisverzekering aan. Deze groepsreisverzekering is geschikt voor groepsreizen vanaf 10 personen, denk daarbij aan verenigingen, scholen, sportverenigingen, personeelsreizen en bedrijfsuitjes. Alle deelnemers aan de groepsreis zijn verzekerd voor S.O.S.-kosten, reisongevallen, medische kosten, rechtsbijstand en aansprakelijkheid. Je kan dit eventueel nog uitbreiden met reisbagage en/of (winter)sport dekking. Meer weten? Klik hier: Kortlopende groepsreisverzekering »

Veel gestelde vragen en antwoorden over de kortlopende groepsreisverzekering (FAQ)

Hieronder lees je vaak gestelde vragen en antwoorden over de kortlopende annuleringsverzekering.

Wat is een kortlopende groepsannuleringsverzekering?

Een kortlopende groepsannuleringsverzekering is raadzaam als je met een groep (familie, vrienden, vereniging, club, etc.) op reis gaat en je wilt annuleren als iemand uit de groep komt te overlijden, een ongeval of ernstige ziekte krijgt. Er is dus dekking ten opzichte van elkaar.

Geven jullie ook 10% korting op de groepsannuleringsverzekering?

Jazeker! Vraag vrijblijvend een premieofferte aan en je zal zien dat wij je de beste voorwaarden tegen de laagste premie aanbieden! De 10% korting wordt daarin vermeld zodat je het zelf kan controleren.

Welke groepsannuleringsverzekeringen zijn er?

Wij hebben 3 mogelijkheden afhankelijk van de groepsgrootte:

  1. De kortlopende groepsannuleringsverzekering voor groepen tot 7 personen.
  2. De eenmalige groepsannuleringsverzekering voor groepen bestaande uit: maximaal 4 gezinnen en 3 reisgenoten.
  3. De kortlopende groepsannuleringsverzekering speciaal voor grote groepen.
Wat moet ik precies verzekeren bij een groepsannuleringsverzekering ?

Je verzekert de totale reissom van de groepsreis, denk aan de groepsaccommodatie, hotelkamers, eventuele vliegtickets, etc.

Wanneer moet de annuleringsverzekering voor een groepsreis worden afgesloten?

Wij adviseren zo snel mogelijk na het boeken van de reis. Het liefst binnen 7 dagen, maar als het later is doen wij niet moeilijk.

Hebben jullie ook een groepsannuleringsverzekering voor grote reisgezelschappen?

Ja, daar hebben wij ook een oplossing voor. Neem contact met ons op.

Vragen?

Heb je een vraag over de kortlopende groepsannuleringsverzekeringen, wil je een premie weten of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400409 (tijdens kantooruren op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.