Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Reisverzekering met 10 – 25% internet korting

Reisverzekering met 10 - 25% internet korting

Reisverzekering met 10 – 25% internet korting

Ben jij op zoek naar een reisverzekering met internet korting? Dan is Reisverzekeringkorting.nl de juiste partij voor jou. Op deze website krijg je maar liefst 10 – 25% korting op de uitstekende reisverzekeringen van Allianz Global Assistance.

Een goede reisverzekering en een scherpe premie gaan prima samen. Bij ons betaal je minder omdat wij internetkorting en jongerenkorting geven. Zo kan je toch goed verzekerd zijn zonder dat het een aanslag op je budget is.

Ga je vaker op reis? Kies dan voor de voordelig doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance. De ‘Budget-variant’ is meermalen door de Consumentenbond gekozen als ‘Beste koop’.

Hoge korting op je reisverzekering

Het goede nieuws is dat de korting niet ten koste gaat van je dekking. Je krijgt exact dezelfde reisverzekering van Allianz Global Assistance die je rechtstreeks kan afsluiten, echter alleen bij ons ontvang je 10% internetkorting. Het is raar maar waar: je betaalt bij ons minder voor precies dezelfde reisverzekering.

Maak eerst een premieberekening, dan zie je onderaan bij de totaalpremie de extra korting die je van ons ontvangt.

Tot 15% extra leeftijdskorting

Als enige reisverzekeraar biedt Allianz Global Assistance tot 15% korting op de totale premie van de doorlopende reisverzekering voor jongeren tot 27 jaar. Sluit je de Comfort of Premium variant af? Dan ontvang je 15% korting. Met de Budget variant ontvang je 10% korting. De korting geldt voor hoofdverzekerde tot 27 jaar of hoofdverzekerde + partner zonder kinderen indien beiden jonger dan 27 jaar zijn.

Ook op de Globetrotter Verzekering ontvang je tot 10% leeftijdskorting. Dit scheelt je al snel enkele tientjes.

Voorbeelden van premies

Profiteer nu ook van onze kortingen. Een reis- en/of annuleringsverzekering is zo geregeld en om de premie hoef je het niet te laten. Wij geven je een aantal voorbeelden:

 • Allianz Global Assistance kortlopende reisverzekering v.a. slechts: € 1,26 per dag (10% korting).
 • Je hebt al een Allianz Global Assistance Globetrotter Verzekering vanaf € 8,51 per maand (20% korting).
 • Allianz Global Assistance doorlopende reisverzekering < 27 jaar vanaf: € 1,18 per maand (25% korting)!

Op de doorlopende reisverzekering is ook de korting doorlopend!

Op welke reisverzekeringen krijg je korting?

Je krijgt korting op alle reisverzekeringen op onze website die je zelf kan afsluiten via internet. Als het gaat om speciale reisverzekeringen waarbij wij de polis handmatig moeten opmaken, dan ontvang je geen korting (tenzij daar vooraf afspraken over zijn gemaakt).

Op de volgende reisverzekeringen ontvang je standaard 10% korting:

Op de volgende reisverzekering ontvang je tot 20-25% korting (afhankelijk van je leeftijd).

 • Globettrotter Verzekering, voor studenten, backpackers, wereldreizigers en iedereen die maximaal twee jaar gaat werken in het buitenland.
 • Doorlopende reisverzekering , met deze permanente reisverzekering ben je altijd verzekerd op de beste manier, zonder dat je er omkijken naar hebt.

Vaker op reis? Kies voor de doorlopende reisverzekering

Ga je vaker dan twee keer per jaar op reis of langer dan twee weken? In dat geval kan het handig zijn om te kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Je bent dan het hele jaar verzekerd, de dekking geldt alleen op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent. Het voordeel is dat je niet elke keer voordat je op vakantie gaat opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten, zo bespaar je ook poliskosten.

De budget variant van de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is in februari 2011 en februari 2012 door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste koop’. Dit houdt in dat het product, in vergelijking met producten van andere aanbieders van reisverzekeringen, de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Woonachtig in Belgie of Duitsland?

Woon je niet in Nederland, maar wil je toch een doorlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan! De volgende groepen kunnen bij ons ook een reisverzekering afsluiten:

 • Nederlanders/Belgen die in België wonen.
 • Nederlanders/Duitsers die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).

Lees hier meer: www.reisverzekeringkorting.nl/woonachtig_in_het_buitenland/

Voordelen van Allianz Global Assistance 

Allianz Global Assistance is een betrouwbare partner voor jouw reis- en annuleringsverzekeringen. Een aantal voordelen:

 • Uitstekende voorwaarden en ruime dekking.
 • Meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.
 • De grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld met ruim 50 jaar ervaring.
 • Eigen alarmcentrales in 34 landen en ruim 10.000 medewerkers wereldwijd.
 • Snelle en eerlijke schadeafhandeling (online binnen vijf werkdagen).
 • Hulp en advies van een Reisarts.
 • Jongerenkorting op de doorlopende reisverzekeringen.

Vragen over reisverzekeringen?

Heb je vragen over onze reisverzekeringen of de korting die je bij ons krijgt? Stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl of bel ons, telefoon: 055 540 04 09 (op werkdagen tijdens kantooruren).

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.