Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Klanten zeer tevreden over Allianz Global Assistance: rapportcijfer: 7,43

Klanten zeer tevreden over Allianz Global Assistance: rapportcijfer: 7,43

Uit het jaarlijkse onderzoek van het Verbond van Verzekeraars onder klanten blijkt dat verzekerden erg tevreden zijn over Allianz Global Assistance.

Het onderzoek geeft inzicht in de betrouwbaarheid en dienstverlening van de verzekeraar. Verzekeraars willen graag transparant zijn over hun prestaties. Allianz Global Assistance kreeg een 7,43 als rapportcijfer en scoorde een 9e plek op de ranglijst van 48 verzekeraars. Een knappe prestatie.

Dit cijfer is een gemiddelde van de cijfers die Allianz Global Assistance scoort op de onderdelen algemene tevredenheid (7,33), klantgerichtheid (7,66), deskundigheid (7,53), duidelijkheid (7,45), vertrouwen (7,17) en contact met de verzekeraar (7,45).

Op de website van Verzekeraars in Beeld kan je de resultaten van het onderzoek bekijken.

Allianz Global Assistance is ook in het bezit van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Dat is een keurmerk voor de kwaliteit van dienstverlening en klantgerichtheid van een verzekeraar. Bij een verzekeraar met dit kwaliteitskeurmerk kan je rekenen op begrijpelijke informatie, verzekeringen die bij je passen en optimale dienstverlening. Met het Keurmerk maken verzekeraars zichtbaar dat zij klantgericht werken en dat zij daarop ook worden getoetst.

Allianz Global Assistance  is meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland op de Vakantiebeurs in Utrecht.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.