Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Nieuw: Nu ook 10% korting op de internationale ziektekostenverzekering van Allianz Care

10% korting op de internationale ziektekostenverzekering van Allianz CareNu ook een Allianz Care ziektekostenverzekering nu met 10% korting op deze website. Ben je expat, digital nomad, pensionado of een internationale student en op zoek naar een goede betaalbare internationale ziektekostenverzekering voor jouw verblijf in het buitenland? Allianz Care heeft een uitstekende internationale ziektekostenverzekering die modulair is opgebouwd, je verzekert alleen wat je zelf wilt.

Wanneer je tijdelijk of definitief naar het buitenland verhuist moet je een aantal zaken regelen, waaronder je ziektekostenverzekering. Wij bieden je nu meerdere opties voor een vertrek naar het buitenland:

Wat is het verschil tussen een medische reisverzekering en een internationale ziektekostenverzekering?

Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen een zogenaamde lang verblijf reisverzekering en een internationale ziektekostenverzekering.

Zo is een reisverzekering met dekking voor medische kosten alleen geschikt voor spoedeisende medische hulp. Je kan bijvoorbeeld niet zomaar naar een arts gaan omdat je een plekje op je huid niet vertrouwd. Dat geldt ook voor zaken zoals onderzoeken, zwangerschap, fysiotherapie, tandarts, en preventieve gezondheidszorg.

Een internationale ziektekostenverzekering is bedoeld voor personen die voor langere tijd in het buitenland wonen of werken. De verzekering biedt dekking voor zowel spoedeisende behandelingen als routinematige gezondheidszorg en biedt expats flexibiliteit zoals de keuze van arts en ziekenhuis, met de mogelijkheid om overal binnen hun dekkingsgebied te worden behandeld. Je bent dan eigenlijk net zo verzekerd als je in Nederland gewend bent. Je kan naar een arts gaan wanneer je wilt en als hij je doorstuurt voor een bloedonderzoek, valt dat ook onder dekking (afhankelijk van het pakket dat je kiest).

Allianz Care internationale ziektekostenverzekering

De International Healthcare Insurance van Allianz Worldwide Care is een internationale ziektekostenverzekering die af te sluiten is door bedrijven (Collectief) en personen (Individueel) inclusief gezinsleden. De belangrijkste kenmerken van Allianz Care Internationale Ziektekostenverzekering zijn:

 • Voor iedereen die voor minimaal een jaar of voorgoed naar het buitenland verhuist.
 • Zeer geschikt voor expats, emigranten, pensionado’s, digital nomads en internationale studenten.
 • Alleen als je de ziektekostenverzekering afsluit via deze website ontvang je 10% extra korting op de premie.
 • Voor alle EU nationaliteiten (een meeverzekerde partner mag ook een niet-EU nationaliteit hebben).
 • Af te sluiten voor personen tot en met 75 jaar.
 • Eenmaal geaccepteerd kan de verzekering levenslang doorlopen (automatic yearly renewal), indien gewenst.

Overige bijzonderheden 

 • Ontvang 5 tot 60% korting door het kiezen van een eigen risico van € 450,- tot  € 10.000 euro per jaar.
 • Voor gehele gezin dient dezelfde medische dekking te worden gekozen.
 • Dekking voor zwangerschap en bevalling kan je aanvullend meeverzekeren, dit is een aparte module.
 • Zowel ‘inpatient’ als ‘outpatient’ dekkingen mogelijk.

Allianz Care internationale ziektekostenverzekering voor Nederlanders in het buitenland

Woon of werk je in het buitenland? Voor een paar maanden of jaren? Dan is een zorgverzekering zoals je in Nederland gewend was geen vanzelfsprekendheid. Een internationale ziektekostenverzekering is dan de beste optie. Wij kunnen je de Allianz Care aanbevelen. Dit zijn de voordelen:

 • Je hebt de mogelijkheid om je dekking te beperken tot de regio waar jij je bevindt en zo betaal je niet te veel premie.
 • De ziektekostenverzekering is modulair opgebouwd, je verzekert alleen wat je zelf wilt. Bijvoorbeeld alleen in-patient (ziekenhuisopname) wel of geen tandartsverzekering.
 • Vrijheid bij de keuze van zorgverleners, je kan zelf bepalen naar welke arts of ziekenhuis je gaat.
 • Loyaliteitsvoordelen (meer voordelen vanaf het eerste jaar van de verzekering).
 • Innovatieve MyHealth Digital Diensten (desktop en mobiel app-versie), je kan jouw rekeningen online claimen en online mutaties doorgeven.
 • Kortingen beschikbaar voor gezinnen met twee of meer kinderen.
 • 24/7 ondersteuning – dag en nacht bereikbaar, meertalige hulplijn, Expat Bijstandsprogramma en meer.
 • Een medisch netwerk van meer dan 900.000 zorgprofessionals wereldwijd.
 • HealthSteps, de digitale fitness-app, voor een gezonde levensstijl.
 • Extra faciliteiten voor gezinnen met kinderen en een uitgebreide zwangerschapsdekking.

Premie berekenen

Je kan hier eenvoudig de premie berekenen voor een internationale ziektekostenverzekering van Allianz Care en eventueel de polis direct afsluiten.

Vragen?

Heb je nog vragen over een internationale ziektekostenverzekering of reisverzekering met dekking voor medische kosten? Neem dan contact met ons op per e-mail [email protected] . Je kunt ons ook bellen tijdens kantooruren: 055-5400409

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.