Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Assistant Services nu 10% extra korting op je premie!

De Assistance Services van Allianz Global Assistance is een unieke dienstverlening voor reizigers.

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een Assistance Services afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% korting op de premie).
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de Assistant Services ontvang je direct in je mailbox.

Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor alle reisverzekeringen!

Vragen over reisverzekeringen? Bel: 055 540 04 09 (kantooruren tijdens werkdagen)

Assistant Services voor als je direct hulp nodig hebt. Nu 10% extra korting op je premie!

Reis je veel? Dan is de Assistant Services van Allianz Global Assistance aan gte bevelen.Vier innovatieve producten die zijn ontwikkeld om je bij te staan op reis.

Prettige vakanties kunnen plots omslaan. Terreurdreiging of een natuurramp, persoonlijke eigendommen kwijt, kind uit het oog verloren of zelf bij een ongeval betrokken zijn. Een vakantieganger wordt ineens slachtoffer en heeft direct hulp nodig. Met de slimme Assistant Services biedt Allianz Global Assistance deze hulp.

Alle Assistant Services op een rij

 • SMS Assistant – Als eerste op de hoogte bij dreiging en gevaar.
 • Luggage Assistant – Verloren bagage snel weer terug.
 • Kid Assistant – Zoekgeraakte kinderen weer snel met ouders herenigd.
 • Life Assistant – Identiteit en medische gegevens beschikbaar voor hulpverlener in geval van nood.

Hoe ver je ook gaat, hulp is altijd in de buurt

Allianz Global Assistance betekent letterlijk: wereldwijde hulp. Dat kan op allerlei momenten en plekken plotseling hard nodig zijn. Niet alleen als je in een ver en vreemd land je kind nergens meer kunt vinden. Of als je onwel wordt en zelf niet meer kunt vertellen wie je bent en wat je mankeert. Maar ook als je bagage zoek
is. Dan is de service van Allianz Global Assistance van grote waarde.

Vier unieke Assistant Services

Om reizigers juist in deze situaties ondersteuning te bieden, is de Assistant Services ontwikkeld. Ze bestaan uit een combinatie van polsbandjes, labels en een ketting, ieder met een unieke ID-code. De Assistant Services kunnen makkelijk via een online account op www.assistant-services.nl beheerd worden en zijn realtime aan te passen aan je specifieke wensen.
De Assistant Services zijn los of in combinatie met de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af te sluiten.
SMS Assistant – Als eerste op de hoogte bij dreiging en gevaar
Niet alle reisgebieden zijn even veilig. In bepaalde landen kan de situatie plotseling veranderen. Om nu precies te weten wat waar gebeurt, verzamelen internationale veiligheidsspecialisten 24 uur per dag informatie over landen en regio’s over de hele wereld. Deze informatie wordt gebruikt voor SMS Assistant.
Bij dreigend gevaar, bijvoorbeeld een tsunami of politieke onrust, informeert SMS Assistant je daarover per SMS (en e-mail). Dat werkt vaak zelfs sneller dan informatie via radio of tv.
Via je online Assistant Services account kun je zelf aangeven wanneer je in welk gebied bent en hoe je de informatie wilt ontvangen (per SMS en/of e-mail).
Gratis*
* i.c.m. een Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering of bij het afsluiten van één van de andere Assistant Services.
Luggage Assistant – Verloren bagage snel weer terug
Het zal je maar gebeuren: je sleutels, tas of andere bagage kwijt. Heel vervelend. Gelukkig is er Luggage Assistant.
Luggage Assistant is een unieke service die je helpt bij het terug- krijgen van verloren eigendommen. Uit onderzoek is gebleken dat met gebruik van Luggage Assistant 80% van alle verloren eigendommen binnen 4 uur wordt teruggevonden.
Ieder Luggage Assistant pakket bestaat uit 3 kofferlabels (één ID-code), 5 stickers (één ID-code) en 1 portemonneekaart (één ID-code). Verlies je bagage, dan kan de vinder via de drie unieke ID-codes met je in contact gebracht worden. Samen zorg je er dan voor dat je je eigendommen terug krijgt. Dit kan zelfs met gebruik van een koerier. De vinder krijgt als dank een beloning. Ga zorgeloos op vakantie en koop Luggage Assistant.
Kid Assistant – Je zoekgeraakte kind snel weer terug
Het kan iedere ouder overkomen, op de meest ongewenste plekken. Op een druk vliegveld, een Italiaans strand of in een stad waar je de weg niet kent. In een fractie van een seconde wordt een leuke vakantie een horrorverhaal: je kind is zoek! Kid Assistant is een service die helpt je te herenigen met je zoekgeraakte kind.
Kid Assistant bestaat uit een stevig polsbandje met een unieke ID-code. Via je online Assistant Services account kun je de code koppelen aan drie contactpersonen (zoals familie of een voogd) en informatie toevoegen over je kind en verblijfplaats. Vindt iemand je zoekgeraakte kind dan kan hij zich met behulp van de ID-code direct in verbinding stellen met één van de contact- personen. Speel op zeker en koop Kid Assistant!
Life Assistant – Help de mensen die jou willen helpen
Het kan overal en altijd gebeuren: er overkomt je iets en je bent niet meer aanspreekbaar. Dat is lastig voor hulpverleners die je dan willen helpen. Mag je bepaalde medicijnen wel of
niet hebben? Mankeer je iets dat zij zouden moeten weten?
Life Assistant geeft hulpverleners het antwoord als je dat zelf niet meer kunt.
Life Assistant bestaat uit een polsbandje, ketting en stickers
met drie unieke ID-codes. Via je online account vul je jouw persoonlijke medische gegevens in en koppel je deze aan de unieke ID-codes. Overkomt je iets, dan kunnen hulpverleners (verplegers, artsen) via Allianz Global Assistance toegang krijgen tot jouw medisch dossier. Life Assistant is er voor iedereen en werkt wereldwijd. Ga met een gerust hart op pad en koop nu Life Assistant.

Assistant Services

Assistant Services unieke service voor reizigers.

Nu 10% korting op de Assistant Services van Allianz Global Assistance, een unieke service voor de reiziger die hulp nodig heeft tijdens een reis of vakantie.

Als enige reisverzekeraar in Nederland heeft Allianz Global Assistance een bijzondere aanvullende dienstverlening voor reizigers, onder de naam Assistent Services. Vier innovatieve diensten die zijn ontwikkeld om de reiziger in verschillende situaties bij te staan. Een leuke onbezorgde vakantie kan plotseling omslaan door binnenlandse onrust, terreurdreiging of een natuurramp. Maar ook persoonlijke eigendommen kunnen zoekraken. Je kunt je kind uit het oog verliezen of zelf bij een ongeval betrokken zijn. Een vakantieganger kan in de problemen raken en direct hulp nodig hebben. Met de slimme Assistant Services biedt Allianz Global Assistance deze hulp.

Alle vier de Assistant Services diensten op een rij:

 • SMS Assistant: ontvang een SMS bericht bij dreiging en gevaar tijdens je reis of vakantie.
 • Luggage Assistant: zorgt ervoor dat verloren bagage snel weer terug is bij de eigenaar.
 • Kid Assistant: herenigt ouders met een uit het oog verloren kind.
 • Life Assistant: zorgt in geval van nood voor de juiste medische gegevens voor hulpverleners.

SMS Assistant

SMS Assistant is bedoeld om reizigers direct per SMS op de hoogte te stellen van een gewijzigde veiligheidssituatie in het land van verblijf. Er wordt door Internationale veiligheidsspecialisten dag en nacht informatie verzameld over landen en regio’s over de hele wereld. Vakantiegangers die gebruik maken van SMS Assistant, geven via www.assistant-services.nl door in welke land of gebied zij verblijven. Wanneer er dan problemen zijn of worden verwacht in het gebied die je hebt opgegeven, ontvang je een melding per sms. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een natuurramp of politieke onrust. Dit gaat sneller dan per radio of televisie, omdat je jouw mobiel altijd bij je hebt.
De sms meldingen zijn in 5 categorieën onderverdeeld.
Categorie 1 is een waarschuwing voor alertheid. De hoogste categorie 5 betekent direct evacueren. Bij de sms’jes van categorie 3 tot en met 5 wordt direct het telefoonnummer van de lokale Nederlandse ambassade meegestuurd.

Kosten

 • eerste jaar: Gratis*.
 • na verlenging: Gratis*.

Luggage Assistance

Je gaat op reis of vakantie en je koffer, sleutels, tas, etc. is zoekgeraakt. Dat kan je vakantieplezier behoorlijk verpesten. Gelukkig heeft Allianz Global Assistance Luggage Assistant. Je ontvangt een set met labels en stickers die je aan voorwerpen kan bevestigen of plakken. Op de labels en stickers staat een unieke code. Wanneer een voorwerp met een label gevonden wordt, kan het telefoonnummer gebeld worden wat op het label of de sticker staat. Met behulp van de unieke ID-code neemt Luggage Assistant contact op met jou. Je kunt de verloren spullen ophalen bij de vinder. De gevonden bagage kan ook per koerier verzonden worden naar jouw adres. Door het gebruik van de unieke ID-code zijn adresgegevens op eigendommen verleden tijd en dat is wel zo veilig.

Kosten

 • eerste jaar: € 12,78 (inclusief 10% korting).
 • na verlenging: € 8,85 (inclusief 10% korting).

Kid Assistant

Een kind kwijt. Dat is een drama voor iedere ouder. Allianz Global Assistance heeft hiervoor de Kid Assistant ontwikkeld. Dit is een polsbandje die een kind om kan doen. Op het polsbandje staat een telefoonnummer en een ID-code. Deze is gekoppeld aan de contactgegevens die alleen bekend zijn bij de medewerkers van Kid Assistant. Als het kind gevonden wordt, kan deze persoon het telefoonnummer bellen dat op het bandje vermeldt staat. Kid Assistant belt direct de telefoonnummers die zijn opgegeven bij het activeren van de service. Zo wordt er contact gelegd tussen de ouder en de vinder. Je mag drie contactpersonen opgeven voor deze service. Wanneer er geen telefonisch contact kan worden gelegd, stuurt Kid Assistant een sms naar de contactpersonen. Indien noodzakelijk worden ook de taxikosten vergoed, om ouder en kind weer bij elkaar te brengen.

Kosten

 • eerste jaar: € 9,85 (inclusief 10% korting).
 • na verlenging: € 4,90 (inclusief 10% korting).

Life Assistant

Mocht je betrokken raken bij een ongeluk of ander incident en niet meer aanspreekbaar zijn, dan kan Life Assistant erg belangrijk zijn. Life Assistant van Allianz Global Assistance is een sticker, polsband, halsketting waarop ID-code en een telefoonnummer vermeld staan. Hulpverleners kunnen contact opnemen met Life Assistent. Hierdoor kunnen zij toegang krijgen tot identiteits- en medische gegevens. Deze informatie kan belangrijk zijn om de juiste medische hulp te bieden.

Voor je op reis gaat, vul je jouw medische gegevens in een beveiligde database, deze koppelt het aan een unieke ID-code. Zorg er dus voor dat jouw sticker, polsband of halsketting op een zichtbare plek is bevestigd, zodat hulpverleners de unieke ID-Code kunnen doorgeven aan Life Assistant. De hulpverleners krijgen dan de essentiële medische informatie die zij nodig hebben om de gebruiker goed te kunnen behandelen. Dit systeem werkt over de hele wereld en is 24/7 in 17 talen beschikbaar.

Kosten

 • eerste jaar: € 9,85 (inclusief 10% korting).
 • na verlenging: € 4,90 (inclusief 10% korting).

Sluit nu de unieke Assistant Service af bij Reisverzekeringkorting.nl en ontvang 10% korting op de premies van Allianz Global Assistance.

Vragen over reisverzekeringen?
Stuur een e-mail of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn:
Telefoon 055 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen)

* SMS Assistant alleen beschikbaar indien tenminste één van de andere Assistant Services wordt afgesloten.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.