Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Voordelige vliegticketverzekering: Nu 10% extra korting!

Heb je een vliegticket geboekt en zoek je daarvoor een voordelige annuleringsverzekering? Met de voordelige Ticket Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance ben je perfect en goedkoop verzekerd bij noodgedwongen annulering van je vlieg-, trein-, bus- of bootreis.

Let op: je moet deze verzekering binnen 7 dagen na het boeken van je vliegticket afsluiten.

 • Je hebt hier al een vliegticketverzekering voor € 22,75 je bent dan voor € 2000,- p.p. verzekerd met een max. van € 10.000,- per verzekeringsbewijs.

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een vliegticketverzekering afsluiten. Snel, voordelig en eenvoudig online geregeld in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (inclusief 10% extra korting!)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis en de voorwaarden van de Vliegticket Annuleringsverzekering ontvang je direct per e-mail.

Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste vliegticketverzekering!

Vragen over reis- en annuleringsverzekeringen? Bel: 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen). Of stuur een e-mail naar [email protected]

Voordelige vliegticketverzekering tegen annuleringskosten nu € 22,75 inclusief 10% extra online korting!

Koop je wel eens vliegtickets online? Sluit dan hier een vliegticketverzekering af. Met de ticket annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance ben je verzekerd tegen de annuleringskosten van je vliegticket. Bijvoorbeeld als je niet op reis kunt gaan omdat je ziek bent of door vervelende familie-omstandigheden.

De ticket annuleringsverzekering is een eenmalige kortlopende verzekering waarmee je jouw geboekte vliegtickets verzekerd zodat je geen financieel schade hebt als jouw reis door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan en deze reden onder de dekking van de verzekering valt.

Vliegticketverzekering
Vliegticketverzekering

Vliegticket annuleringsverzekering met Corona (Covid-19) dekking!

Als je alleen, met een reisgenoot of met je familie een vliegticket gaat boeken, wil je in deze onzekere tijd gedekt zijn voor het geval dat jij, je reisgenoot of iemand van je gezin, voor vertrek, corona (Covid-19) oploopt. Dat valt bij Allianz Global Assistance onder de dekking van de annuleringsverzekering! Je kan jouw vliegticket annuleren, als jij of één van de verzekerde reisgenoten een besmetting met corona oploopt en dit kan aantonen door de positieve testuitslag van een officieel testbedrijf.

Ontvang nu 10% extra korting

Je ontvangt bij Reisverzekeringkorting.nl maar liefst 10% extra online korting op de premie van een vliegticketverzekering indien je die afsluit op deze website. Zo heb je altijd de laagst mogelijke premie voor deze verzekering. Een uniek voordeel dat alleen Reisverzekeringkorting.nl jouw kan bieden!

Voor € 22,75 jouw vliegtickets verzekerd tegen annuleringskosten

Heb jij een vliegticket geboekt en wil je ook een voordelige vliegticketverzekering. Dat kan hier snel en eenvoudig. In slechts drie stappen online geregeld. Wacht er niet te lang mee want je moet de ticket annuleringsverzekering binnen 7 dagen, na het kopen van je vliegtickets, afsluiten. Voor slechts € 22,75 heb je al een vliegticketverzekering, je bent dan voor € 2000,- p.p. verzekerd tegen annuleringskosten in heel Europa met een maximum van € 10.000,- per verzekeringsbewijs en € 22,75 voor werelddekking (inclusief 10% extra online korting). Deze speciale annuleringsverzekering dekt de kosten van annulering van je vliegticket als je jouw reis noodgedwongen moet annuleren. Deze verzekering kan je afsluiten als je zelf jouw tickets hebt geboekt, zoals:

 • Vliegtickets
 • Treintickets
 • Bustickets
 • Boottickets
 • Ferrytickets

De vliegticketverzekering is geldig voor alle verschillende soorten tickets, of boekingsklassen zoals Economy Class, Business Class en First Class. Je kan de vliegticket annuleringsverzekering afsluiten voor zowel reizen binnen Europa als voor intercontinentale vluchten. Vlieg je verder dan Europa, dan moet je voor werelddekking kiezen bij het afsluiten van de Ticket Annuleringsverzekering.

Voordelen van een Allianz Global Assistance vliegticketverzekering

Reizigers boeken steeds vaker losse vliegtickets in plaats van een complete pakketreis. Speciaal voor deze groep reizigers heeft Allianz Global Assistance de Ticket Annuleringsverzekering geïntroduceerd. De verzekering dekt de annuleringskosten die in rekening worden gebracht als je onverwacht noodgedwongen toch je reis moet annuleren. Alle voordelen op een rij:

 • Gunstige premie en uitgebreide dekking.
 • Vliegtickets tot € 2.000,- per persoon verzekerd.
 • Goedkoper dan een normale annuleringsverzekering.
 • Op deze website ontvang je 10% extra online korting op je Ticket Annuleringsverzekering.
 • Verzekerd bij annulering voor de reis aanvangt.
 • Tickets voor vliegtuig, boot, trein verzekerd

Of je nou met het vliegtuig, de trein of de boot gaat. Met de Ticket Annuleringsverzekering ben je verzekerd tegen de annuleringskosten van je tickets, mocht je de reis noodgedwongen moeten annuleren.

Annuleringskosten

De vliegticketverzekering dekt de annuleringskosten van je vliegticket als je de reis noodgedwongen moet annuleren. Oorzaken van annuleringen kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • Het overlijden of ernstige ziek worden van verzekerde.
 • Het overlijden van een familielid.
 • Een levensgevaarlijk ongeval of een levensbedreigende ziekte van een familielid.
 • Werkeloosheid of een scheiding.

Een volledig overzicht van de gedekte oorzaken voor annulering staat in de voorwaarden.

Meest gestelde vragen en antwoorden over de vliegticketverzekering (FAQ)

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden.

Hebben jullie een voordelige vliegticketverzekering?

Jazeker. Wil je een vliegticket annuleringsverzekering afsluiten? Dat kan hier snel en eenvoudig. Je hebt hier een annuleringsverzekering voor slechts € 22,75. Je bent dan voor € 2000,- p.p. verzekerd met een maximum van € 10.000,- per verzekeringsbewijs.

Geven jullie ook korting op de vliegticketverzekering?

Ja, je ontvangt bij ons altijd 10% korting op de premie, maar alleen op deze website. De premie van de vliegticket annuleringsverzekering is € 22,75 voor Europadekking en € 36,25 voor werelddekking (inclusief 10% extra online korting). Deze prijzen zijn per persoon.

Waneer moet ik de vliegticketverzekering afsluiten?

Je moet de vliegticket annuleringsverzekering binnen 7 dagen na het boeken van je tickets, afsluiten. Ben je dat vergeten of te laat? Dan kan je bij ons nog wel een normale annuleringsverzekering afsluiten. Lees hier de informatie: Annuleringsverzekering vergeten of te laat »

Wat dekt de vliegticketverzekering?

Kan je onverwachts niet op reis, waardoor jij je vlucht moet annuleren? Dan vergoedt deze eenmalige verzekering de kosten die je niet van de luchtvaartmaatschappij of reisorganisator terugkrijgt. De dekking is niet alleen geldig voor vluchten en vliegtickets, maar ook voor trein-, bus- of boottickets. Deze annuleringsverzekering voor je vlucht biedt ook dekking als één van de reizigers op het boekingsformulier of ticket de reis moet annuleren, mits deze reiziger een eigen annuleringsverzekering heeft gesloten en de oorzaak van annulering verzekerd is.

Wat voor vliegtickets kan ik verzekeren?

De annuleringsverzekering voor vliegtickets is geldig voor alle soorten tickets, of boekingsklassen zoals Economy Class, Business Class en First Class. Je kan de annuleringsverzekering afsluiten voor zowel vliegtickets binnen Europa als voor intercontinentale vluchten. Vlieg je verder dan Europa, dan moet je voor werelddekking kiezen.

Wanneer begint en eindigt de dekking?

Sluit de vliegticket annuleringsverzekering af binnen 7 dagen na het boeken van je ticket. De verzekering begint op de datum dat je de verzekering afsluit. De verzekering eindigt op de eerste dag van je reis of direct op de datum waarop de reis wordt geannuleerd

Wat is het verschil tussen Europadekking of werelddekking?

Europadekking: Europese landen alsmede de Azoren, de Canarische eilanden, Madeira, en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Europadekking geldt ook voor zeereizen tussen de genoemde gebieden. Wereld: alle overige landen en gebieden.

Vragen?

Vragen over een vliegticketverzekering? Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons: Telefoon 055 540 04 09 (op werkdagen tijdens kantooruren).

Vliegticketverzekering

Vliegticketverzekering nuttig om onverwachte annuleringskosten te voorkomen. 

Je kunt op verschillende manieren een vliegticket boeken, bijvoorbeeld via een reisbureau of via internet. Soms boek je alleen een vliegticket en soms een pakketreis. Een pakketreis is bijvoorbeeld een vliegreis met hotel of appartement. Boek je alleen een vliegticket? Dan is de ticket annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance de beste keuze om annuleringskosten te voorkomen.

Vliegticket annuleren zonder hoge kosten

Heb je vliegtickets geboekt, maar kun je door onvoorziene omstandigheden niet vertrekken? Dan moet je rekening houden met annuleringskosten. In veel gevallen zal dit neerkomen op 100 procent, wat betekent dat je je geld kwijt bent. Soms is het mogelijk de reis te annuleren tegen betaling van een toeslag.

Sluit daarom binnen 7 dagen na het boeken van je vliegitckets een annuleringsverzekering af. Deze vliegticketverzekering vergoedt de annuleringskosten die in rekening gebracht worden als je de reis onverwacht moet annuleren door een gebeurtenis die gedekt is volgens de voorwaarden. De annuleringsverzekering biedt geen dekking bij een faillissement van de luchtvaartmaatschappij. Deze verzekering biedt tevens geen dekking indien de vliegmaatschappij een vlucht annuleert. Oorzaken van annulering kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • Het overlijden of ernstige ziek worden van verzekerde.
 • Het overlijden van een 1e of 2e graads familielid.
 • Een levensgevaarlijk ongeval of een levensbedreigende ziekte van een 1ste of 2e graad familielid.
 • Plotselinge werkeloosheid.
 • Een familielid die door een ongeval of een plotselinge (verergering van een bestaande) ziekte dringend zorg behoeft.
 • Als een niet meereizend gezinslid onverwacht een medisch noodzakelijke operatie moet ondergaan.
 • Als eigendom in Nederland of het bedrijf in Nederland waar je werkzaam is, door brand,diefstal, explosie, storm, blikseminslag of overstroming ernstig is beschadigd.
 • In geval van schade aan je het (vakantie)verblijf veroorzaakt door brand, explosie, storm, blikseminslag of overstroming.
 • In geval van zwangerschap.
 • Indien je een verplicht een herexamen af moet leggen
 • Als je om medische redenen niet mag worden ingeënt en/of géén medicijnen mag innemen.
 • Als verzekerde onverwacht een huurwoning ter beschikking krijgt.
 • Indien je gaat scheiden.
 • Wanneer je onverwachts geen noodzakelijk visum kan krijgen.
 • Als jouw huisdier (uitsluitend hond, kat of paard) komt te overlijden, levensgevaarlijk ziek wordt of levensgevaarlijk ongevalsletsel oploopt.
 • In geval van diefstal, verlies of vermissing van je  noodzakelijke reisdocumenten op de dag van vertrek.

Een volledig overzicht van de gedekte gebeurtenissen voor annulering staat in de voorwaarden.

Dekkingsgebied vliegticketverzekering

Bij de vliegtickets annuleringsverzekering kan je kiezen uit twee dekkingsgebieden: Europa of Wereld. Europa: Europese landen alsmede de Azoren, de Canarische eilanden, Madeira, en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Europadekking geldt ook voor zeereizen tussen de genoemde gebieden. Wereld: Overig

Kies voor Allianz Global Assistance

Dit zijn de voordelen:

 • Grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 29 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • In 2012 door Reisrevue uitgeroepen tot Beste Reisverzekeraar.
 • Altijd en waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

Sluit nu een vliegticketverzekering af!

Wacht niet langer en loop geen risico. Sluit nu online een Ticket Annuleringsverzekering af bij Reisverzekeringkorting.nl en ontvang ook nog eens 10% extra korting op de premies van Allianz Global Assistance.

Vragen over reis- of annuleringsverzekeringen?
Stuur een e-mail naar [email protected] of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (kantooruren tijdens werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.